Nieuws

05-02

Met ingang van komend seizoen staat Daniël van Munster (30) aan het roer bij Unitas/Perspectief 2. Daniël, nu nog actief als speler van SKF 1, gaat zich vanaf komend seizoen helemaal richten op het trainersvak. Een vak waarin hij veel ervaring heeft opgedaan bij met name jeugdteams.
Bij SKF heeft hij menig talententeam onder zijn hoede gehad. Ook maakte hij een uitstapje om de A1 van De Meeuwen twee jaar trainen te geven. Naast het trainen van clubteams is Daniël actief als trainer bij de RTC Oost, waar hij momenteel de Onder-19 lichting laat ontwikkelen.
Dit seizoen rondt Daniël zijn KT4-opleiding (hoogste opleiding in het trainersvak) af. Een mooie mijlpaal en tevens startschot om zijn trainerscarrière binnen het seniorenkorfbal te beginnen. En hoe mooi is dat om dat te doen bij (reserve)hoofdklasser Unitas/Perspectief!?

Als Technische Commissie zijn we trots en blij dat we deze talentvolle, ambitieuze trainer aan onze vereniging kunnen binden. We hebben er vertrouwen in dat hij de technische staf een extra impuls geeft en een mooie bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van onze selectiespelers.
Wij hebben ambities en mooie plannen met onze vereniging. We denken dat we Daniël een uitstekende plek kunnen bieden om zijn carrière te starten en zien uit naar een goede samenwerking.

Daniël van harte welkom, succes en veel plezier bij Unitas/Perspectief!

Technische commissie