Nieuws

22-05

Wat een feest was het afgelopen dinsdag en woensdag bij Unitas/Perspectief! Het JAM Schoolkorfbaltoernooi was een groot succes na 2 jaar gemist te hebben door Corona.

Circa 1500 kinderen deden mee, verdeeld over 191 teams van 21 scholen. Totaal hebben we 4500 mensen op ons sportpark mogen verwelkomen met een lekker zonnetje! Om dit allemaal te realiseren zijn er zeker 150 vrijwilligers actief geweest. Alle lof voor de scheidsrechters, kantinepersoneel, team facility, omroepers, standen inkloppers, verkeersregelaars, op- en afbouwers van de velden en geluid, materialencommissie, team schoolkorfbal, team ledenwerving, schoonmakers en nog veel meer vrijwilligers.

Nieuw dit jaar was de Tournify app waarin het wedstrijdschema, de uitslagen en standen realtime verwerkt worden. Ook was dit jaar Team Schoolkorfbal uitgebreid naar 7 personen. Leuk om te vermelden is de deelname van AZS De Vlieger, een school voor kinderen uit het asielzoekerscentrum!

Speciale dank aan JAM als hoofdsponsor van het evenement en Wuestman als sponsor van het geluid. Ook willen we de RSG bedanken voor de goede samenwerking.

Tot volgend jaar!

 

Team Schoolkorfbal

Marleen, Robert, Jesse, Jamie, Ineke, Mirjam, Jan