Nieuws

27-05

Onze mooie vereniging is iets op trots op te zijn! En dat alles goed draait en loopt komt door de vele vrijwilligers die hun uiterste best doen om alles te regelen. Inmiddels zijn er een aantal dringende vacatures ontstaan. Hieronder staan de beschrijvingen van de vacatures. Zit er iets bij wat je leuk lijkt, meld je dan bij Margreet Bakkenes (tel. 06-26326655 of info@ckvunitas.nl).

Roostermaker kantinediensten:
Vind je het leuk om iets voor de vereniging te betekenen, maar heb je geen verstand van korfbal? Dan is dit wellicht iets voor jou! Tijdens de veldseizoenen is onze mooie kantine geopend. Dit kan alleen maar door de vele mensen die achter de bar en in de keuken staan, maar deze mensen moeten ingedeeld worden door… Inderdaad: de roostermaker! De bedoeling is, dat er 2 keer per jaar een rooster gemaakt wordt voor de kantinediensten. Tijdens de veldseizoenen stuur je herinneringen naar degenen die op het rooster staan. Lijkt dit wat? We zien je reactie graag tegemoet 😊.

Lid sponsorcommissie:
Voor de sponsorcommissie van onze mooie vereniging zijn wij op zoek naar een nieuw teamlid! We zijn op zoek naar iemand die wil helpen bij sponsorwerving, het coördineren van het sponsordoek, het opzetten van acties en nog veel meer. Het is uiteraard ook goed als je 1 bepaalde taak op zou willen pakken. Heb je een inhoudelijke vraag? Stuur dan een bericht naar sponsoring@ckvunitas-perspectief.nl. Lijkt het je leuk om deze taken op je te nemen?

Coördinator zaalwacht:
Ben je de ouder van een enthousiaste korfballer maar heb je zelf niet heel veel verstand van het spel? Wil je onze mooie vereniging Unitas graag helpen maar zoek je een niet al te uitgebreide klus? Dan hebben we iets voor jou! Voorafgaand aan het zaalseizoen, in oktober, maakt de coördinator zaalwacht een schema zodat elk team een paar keer jaar ingedeeld wordt om zaalwacht te zijn. Als je van puzzelen houdt en een beetje logisch nadenken jou niet vreemd is, dan kun je Unitas goed helpen. Voor een uitgebreidere functiebeschrijving kun je contact opnemen. Interesse? 
 

Mochten bovengenoemde taken niet wat voor jou zijn, maar je wilt wel op een andere manier helpen…? Neem dan ook contact op met Margreet Bakkenes. Helpende handen zijn er nooit teveel!


Webshop

Archief

Reclame