Nieuws

17-06

Na een afwezigheid van twee jaar is de afsluitingsdag van het seizoen weer terug. Na twee vervelende jaren van corona willen wij als Unitas zijnde dit jaar de afsluitingsdag dan ook graag weer vieren met zijn allen om een fantastisch seizoen te beëindigen.
Er is de hele dag een heleboel te beleven op het inmiddels o zo mooie sportpark. Naast het gebruikelijke programma wat om 09:00 uur begint en zal eindigen met Unitas/Perspectief 2 & 1 om 14:00 uur en 15:30 uur valt er op deze dag nog veel meer te beleven.

Zo zullen er vanaf 10:00 uur s’ ochtends maar liefst vier opeenvolgende wedstrijden extra te bewonderen zijn op veld 2. Dit zijn niet de minste wedstrijden, dit zijn namelijk de halve finales van de C-jeugd en de B-jeugd hoofdklasse.

Naast alle korfbalactiviteiten zullen er uiteraard ook nog een heleboel gezellige en mooie dingen op de planning staan, de planning voor deze leuke dag gaat er als volgt uitzien:
Voor de kinderen: 

  • Er zullen springkussens geregeld zijn voor de kinderen die al vanaf de ochtend gebruikt kunnen worden. BELANGRIJK om hierbij te vermelden is dat hier geen begeleiding bij zal staan, graag ZELF uw kinderen in de gaten houden.
  • De kinderen kunnen na alle wedstrijden ook gezellig een hapje blijven eten. Om 17:15 kunnen de kinderen pizza krijgen en naderhand krijgen ze uiteraard ook nog een lekker ijsje. De kosten die hiermee gebonden zijn bedragen 5 euro per kind. Om je op te geven voor het eten voor de kinderen t/m C-jeugd klikt u hier. Opgeven kan tot en met 11 juni.
  •  Om 17:45 begint het belangrijkste onderdeel van de dag, jullie raden het al, de KAMPIOENENPARADE is terug! Ben jij kampioen geworden dit jaar? Dan word je omgeroepen en kan je een rondje over het veld lopen onder luid gejuich van al het publiek! 

Ook gaat om 18:00 uur de BBQ aan. De selectie wil graag als bedankje voor een fantastisch jaar waarin de beste oranje supporters het hele land doorgereden zijn voor de selectie deze BBQ verzorgen. Er is ook een mogelijkheid om vegetarisch te eten bij de BBQ. Iedereen is welkom, dus ook ouders! Graag dit even aangeven op de aanmeldlijst. De kosten voor deze BBQ zijn 12,50 euro per persoon. Om je voor de BBQ op te geven klikt u hier. Opgeven kan tot en met 11 juni.


Er zal de hele dag met muntjes afgerekend moeten worden, dit omdat we een grote opkomst verwachten omdat we de afsluitingsdag hebben en tegelijkertijd ook de hoofdklassefinales.
Aansluitend aan dit allemaal staat er ook nog een knalfeest te wachten georganiseerd door Funitas. Welk thema past er nou beter bij een dag om de kampioenen te vieren dan PROUD TO BE GOUD?

Om deze dag te kunnen realiseren zijn er nog wel wat vrijwilligers nodig, wil jij nou nog helpen op deze dag met bijvoorbeeld de (buiten)bardienst? Laat dit dan weten aan Mike van Boven. (0683266177)

Wij hebben er in ieder geval al mega zin in, zien we jullie allemaal in het goud 18 juni?

De feestgroetjes van Funitas!


Webshop

Archief

Reclame