Nieuws

07-06

Op 18 juni a.s. speelt de jeugd de laatste thuis- en uitwedstrijden. Op de 18e sluiten we het seizoen af met een prachtige afsluiting. Het seizoen is alweer voorbij. Opnieuw een bijzonder seizoen, met een Corona onderbreking. Gelukkig hebben we op het veld en in de zaal nog veel wedstrijden kunnen spelen. Wij hopen dat jullie genoten hebben van het spel en van elkaar.

Het is ieder jaar weer een enorme klus op de teams voor het nieuwe seizoen goed in te delen. Bij het maken van de teamindeling zijn er nog behoorlijk wat onzekerheden. Er trainen veel kinderen mee die (misschien) lid worden. Deze kinderen kunnen we pas indelen als ze lid zijn. En we krijgen nog steeds nieuwe aanmeldingen. Dat is heel leuk en goed voor de vereniging. De onderstaande indeling is daarom een concept-indeling.

Toelichting bij de concept teamindeling

  • De indeling is concept. Het is de bedoeling dat de indeling voor aanvang van het nieuwe seizoen definitief is.
  • Er zijn zoveel meetrainende kinderen dat wij hebben besloten om vijf D teams in te schrijven voor het nieuwe seizoen.
  • De (concept) indeling geldt voor (het eerste deel van) de veldcompetitie. Er kunnen voor het zaal-seizoen wijzigingen in de teamindeling plaats vinden.
  • De F-jeugd indeling wordt pas na de zomervakantie bekend gemaakt, zoals elk jaar.
  • In het nieuwe seizoen wordt het nieuwe jeugdbeleid uitgebreid naar de D categorie. Dit betekent dus dat we het jeugdbeleid hebben doorgevoerd in de F, E en D teams

 

Aan het einde van het seizoen nog een paar mededelingen.

  • De B1 en C1 trainen door tot het begin van de zomervakantie. Alle andere teams hebben vanaf 19 juni vakantie.
  • De A1/A2 starten na de zomervakantie met trainen op 13 augustus.
  • Alle andere teams starten met trainen in de week van 22 augustus. Het trainingsschema zal voor 22 augustus gedeeld worden via de website en de diverse appgroepen.
  • Het programma voor de oefenwedstrijden is bijna klaar. We hopen het oefenprogramma eind week 23 op de website te kunnen plaatsen.

Als er vragen zijn kunnen jullie altijd mailen naar jtc@ckvunitas.nl.

Wij wensen jullie allemaal nog veel plezier bij de laatste twee wedstrijden. Geniet allemaal van je vakantie en we hopen jullie na de zomervakantie weer terug te zien op ons mooie sportpark. Heel erg bedankt!

Met vriendelijke groet,

JTC

 

Download de Concept teamindeling


Webshop

Archief

Reclame