Nieuws

19-06

Wat hebben we gisteren weer kunnen genieten van onze mooie club. De hele dag stond in het teken van de afsluiting van het geweldige seizoen. Daarnaast waren we ook nog eens gastheer voor de ½ finales van de B en C jeugd. Lovende opmerkingen naar ons adres vanuit de bond en de clubs. Niels dank voor het regelen en in goede banen leiden van dit geheel.

Op het park was het een drukte van jewelste, de voorbereidingen begonnen al op donderdag toen de grasmaaiploeg ervoor zorgde dat de grasmat er weer pico bello bij lag. Op vrijdag avond werd de aankleding van het park en de kantine onder handen genomen (wat lag het er gaaf bij!!). De facility groep was al de gehele dag in de weer om hand en spant diensten te verlenen. Zaterdagmorgen om 0730 opende Caro het park en om 0815 werden de eerste mensen voorzien van een bak koffie. De kantine commissie heeft zich weer van zijn beste kant laten zien, man man wat een toppers lopen daar in de keuken en achter de bar, in dit geval dubbele bezetting op bar, buitenbar en muntverkoop.

Funitas speelde weer een belangrijke rol door vele activiteiten te regelen op het park met als hoogtepunt toch wel de feestavond met een goud randje. Heerlijk feestje waarbij we hebben laten zien waar de  meer dan korfbal alleen slogan vandaan komt. DJ Niels zorgde de gehele dag voor feestelijk muziek (gaaf!!). De BBQ en de pizza sessie bij de kinderen was een schot in de roos, sponsor Beert Karssen bedankt voor de geweldige verzorging van de BBQ!

Hoogtepunt toch wel de kampioenen parade, terug van weggeweest maar wat een feest, het leek wel of elk team kampioen is geworden dit jaar. Mirjam en de selectie maakte er een waar feestje van…….

Daarnaast iedereen bedank die iets heeft gedaan op deze dag, vele handen maken licht werk ook dat bleek maar weer gisteren

We hebben ook nog een paar belangrijke sponsorcontracten kunnen tekenen waarbij ook voor de komende jaren Unitas verzekert is van een belangrijke financiële pijler.

Al met al een topdag als afsluiting van een top seizoen. We hebben nog een paar zaken in de agenda’s staan, er lopen nog wat activiteiten door in de vakantie maar voor nu GENIET enorm van de aankomende vakantie periode. Stiekem gaan we jullie nu al missen, maar tot mid augustus bij de voorbereidingen van het nieuwe seizoen!

 

Het Bestuur