Nieuws

20-08

Voor een aantal teams is het seizoen al gestart en voor andere zal dit volgende week zijn maar alle tassen met shirts staan al klaar in de kantine om opgehaald te worden. Zorgen jullie ervoor dat deze in het bezit van het team komt?

 

Het passen van de nieuwe shirts zal per team gaan zodat wij de juiste maten per team hebben. Hier wordt een globale schatting van gemaakt zodat de shirts de komende 4 jaar mee kunnen voor dat team en er voldoende verschillende maten zullen zijn.

Zie het schema hieronder wanneer jij mag komen passen!

 

Het proces van de nieuwe shirts neemt iets meer tijd in beslag dan dat wij gehoopt hadden. Wij hopen eind eerste helft veld de hele club van nieuwe shirts te hebben voorzien, maar dit is wel onder voorbehoudt natuurlijk. We hebben te maken met verschillende factoren.

 

Wist je dat wij ook nieuwe inschietshirts krijgen? Dit is dezelfde maat als het wedstrijdshirt dus die weet je binnenkort al.

Er komt een super leuke openingsactie aan voor deze shirts. Houd de socials en website in de gaten om te horen wanneer de nieuwe webshop online gaat!

Dit duurt niet lang meer!

Schema wedstrijdshirts passen
- het kan zijn dat wij tijdens de training even snel langskomen om te passen, een mooi moment om ondertussen wat te drinken ;)

 

Maandag 22 aug

18.00 tot 19.00 uur

F-teams 
E1 t/m E3
C3 t/m C5  (voor de training 18.45)
S5 en S6   (voor de training graag)

Danielle

Dinsdag 23 aug

18.00 tot 19.00 uur

D1 t/m D5
B1 en B2
A3

Vanessa

Donderdag 25 aug

18.15 tot 19.45 uur

E4 t/m E6
C1 en C2  (voor de training om 18.15h)    
B3
Recreanten (graag voor de training)

Ante