Nieuws

31-08

Kennen jullie het gezelligste uitzendbureau van Harderwijk al? Sinds februari 2018 is in de binnenstad van Harderwijk het kantoor van Attract te vinden. Attract is een perfecte match voor Unitas/Perspectief. Een uitzendbureau waar de koffie altijd klaar staat, alle medewerkers graag het gesprek met je aangaan en een bedrijf met ambitie. Waar Attract in 1998 alleen in Almelo te vinden was, zijn er inmiddels 10 vestigingen te vinden door Oost- en Midden-Nederland.

De leukste van deze vestigingen is dus te vinden in Harderwijk, waar Tjomme Vissers de lijnen uitzet. Tjomme is een oud-lid van Unitas die al op jonge leeftijd besloot niet meer te spelen. Echter was hij aandachtig toeschouwer bij onze spannende route naar de Korfbal League, en is hij ook vaker gespot bij onze prachtige accommodatie aan het Slingerbos.

Unitas/Perspectief is trots dat het Attract mag verwelkomen als haar nieuwe sponsor. Ben je nou zelf op zoek naar een vette uitdaging, een carrière switch of een vakantiebaantje? Loop gewoon even binnen aan de Schoenmakersstraat voor een kopje koffie of thee. Of spreek Tjomme natuurlijk gewoon even aan!


Welkom, Attract!