Nieuws

31-08

Beste scheidsrechter,

Inmiddels zijn alle scheidsrechters ingedeeld in het wedstrijdprogramma van onze club. Wij hebben dit zo goed mogelijk proberen te verdelen tussen alle scheidsrechters en rekening proberen te houden met de voorkeuren en mogelijkheden. Er zijn een aantal wedstrijden die wij nog niet hebben kunnen invoeren, hier kan een bondscheidsrechter zich nog op inschrijven. Voor deze wedstrijden hebben wij reserve scheidsrechters ingedeeld, dit staat helaas niet in sportlink, maar wel op onze site. Kijk daarom voor de volledige indeling bij scheidsrechters bij het programma. LET OP: doe dit via een laptop of PC, op je mobiel is dit niet zichtbaar.

Vanuit de scheidsrechter commissie en het bestuur de volgende mededeling: scheidsrechters zijn zelf verantwoordelijk voor het vinden van vervanging. Regel dit dan ook bijvoorbeeld binnen je team! Dit is jullie eigen verantwoordelijkheid. Heb je vragen of een wijziging van de indeling? Stuur dan een berichtje naar Marjelle Koornwinder- van Dalen.

Tot slot, heb je vragen of wil je graag begeleiding met fluiten? Dat kan daar hebben wij begeleiding voor! Stuur dan een berichtje naar Corina Verhoef.

Veel plezier met fluiten!

Namens de scheidsrechters commissie en bestuur
Marjelle: 06 30615616
Corina: 06 38372498
Jesse: 06 39801809