Nieuws

12-09

De leden van de kantinecommissie zijn snel uit de startblokken geschoten in het nieuwe seizoen. De eerste evenementen zijn al met succes afgewerkt en er staat nog veel meer op stapel de komende tijd.

Sportmaaltijden
Voor het eerst worden er nu voor de selectie van Unitas/Perspectief 1 & 2 sportmaaltijden verzorgd op de dinsdagavond. Er is een mooie samenwerking gestart met Grandcafé Alleman die de maaltijden voorbereiden. Voor het klaarzetten van de maaltijden om 18.00 uur inclusief het opruimen na het eten zijn we op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen. Dit mogen ook gezinnen met korfballende kinderen zijn die ook op dinsdagavond moeten trainen. We houden uiteraard er rekening mee dat er dan ook mee gegeten kan gaan worden door deze vrijwilligers.


Aanmelden kan bij Jan Tonny Visser, jantonny@stichtingsportparkslingerbos.nl

Cursus IVA-Instructie
Voor vrijwilligers achter de bar is het mogelijk om een door de gemeente Harderwijk georganiseerde cursus IVA-instructie te volgen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar voor dinsdag 20 september. Opgeven kan nog t/m dinsdag 13 september. Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Jan Tonny Visser, jantonny@stichtingsportparkslingerbos.nl