Nieuws

23-01

In de maanden april en mei komen er weer een paar mooie dagen aan waar we ons als vereniging kunnen tonen onder de kinderen van de gemeente Harderwijk. Lara Kreikamp heeft zich opgeworpen als aanspreekpunt voor de dagen die gehouden worden op ons sportpark en krijgt hulp van Dionne van Dunschoten en Thom Munnik die binnen Unitas hun stage-uren lopen voor hun studies. Wat staat er te gebeuren?

Allereerst gaan we in april 3 middagen op ons sportpark een mogelijkheid bieden aan de kinderen om kennis te maken met onze korfbalsport. Dit zal plaatsvinden op woensdagmiddag 5, 12 en 19 april van 15.30-17.00 uur en is voor de groepen 3,4,5.

Op 3 mei stellen we het park open waarbij verschillende verenigingen workshops en clinics geven aan de jeugd. De exacte invulling volgt maar uiteraard kan onze eigen korfbalsport hier niet ontbreken.

Als laatste gaan we meedoen op de Koningspelen op vrijdag 21 april aan de Sypel. Hier komen veel kinderen op af en daar willen we een vleugje korfbal natuurlijk niet laten ontbreken.

Vanuit de vereniging zoeken we enthousiaste mensen die willen helpen onze sport te promoten. Lijkt het je leuk om een middag te verzorgen of past dit in je stage van je school? Laat het dan weten aan Lara Kreikamp.

Voor de Koningspelen zoeken we naast de helpende handjes nog een coördinator, dus kom op en geef je op bij Lara!