Nieuws

26-03

Wat een jaar hebben we beleefd met Unitas, een heerlijk sportief seizoen waarbij een enorme hoeveelheid strijd in de arena tentoongesteld is. De selectie heeft mooi korfbal gecombineerd met een enorme hoeveelheid doorzettingsvermogen. Wat een prachtige prestatie heeft de selectie, de trainers en de begeleiding neergezet en wat een manier om het seizoen te eindigen. Vorige week thuis in de Sypel tegen LDODK werd het eerste punt gepakt en gisteren zelfs de eerste winst tegen KCC.

Naast de prestatie op het veld kunnen we ook met trots terugkijken op de supporters, zowel thuis als uit konden we rekenen op een grote schare supporters die vol passie de ploeg aanmoedigt. Dank hiervoor, laten we deze positieve aanmoedigingen vooral doorzetten op het veld.

Naast de selectie en de supporters hadden we dit seizoen natuurlijk niet kunnen draaien zonder de vele vrijwilligers die wekelijks in touw zijn om alles in goed banen te leiden. Wat een inzet en professionaliteit is er getoond rondom de KL wedstrijden. Hier hebben we als club echt een enorme stap kunnen zetten, wat ons betreft de standaard voor onze toekomstige wedstrijden.  Alle dank en lof hiervoor!!

Vanuit het bestuur kunnen we niet dankbaar genoeg zijn op deze groep mensen die onze club zo speciaal maakt. Voor alle teams die nog wedstrijden te spelen hebben heel veel succes met de laatste zaalwedstrijden voor alle andere tot snel bij ons mooie complex aan het Slingerbos.

 

Het bestuur