Nieuws

26-03

Vorig jaar is er door de JTC een reis gestart met de A selectie met de doelstelling om met de A1 kampioen te worden van de overgangsklasse en daarmee toe te treden tot de hoofdklasse. Daarnaast wilde we heel graag een hechte groep maken van de A1 en A2 door meer samen te trainen en met elkaar op te trekken. Hoe mooi is het dan te zien dat gisteren de A1 kampioen wordt en bij het schrijven van dit stuk de A2 op een fantastische 2e plek staat. De hechtheid van het team komt niet alleen op het veld tot uiting maar als je kijkt hoe de groep met elkaar om gaat buiten het veld dan is dat een prachtig voorbeeld dat Unitas meer is dan Korfbal alleen!!! Wat een prachtige groep is dit, een genot om naar te kijken en van te genieten. Met dit spelersmateriaal kunnen we als Unitas nog lange tijd genieten van Topkorfbal en speelt dit een belangrijke rol bij onze ambitie om op zo hoog mogelijk nivo te blijven spelen.

Het voorspel werd gespeeld door de A2 die een gelijkspel uit het vuur wist te slepen tegen KVZ, daarna werd Amicitia door flitsend spel aan de kant gezet door de A1. Mooi ook om te zien dat we een grote groep supporters op de tribune hadden zitten om te genieten van het spel. Niet alleen op het veld staan toppers maar ook wekelijks staan er een paar giganten langs de kant; Jesse, Perry, Thomas, Robbert-Jan, Mirjam dank voor jullie bijdrage aan dit succes.

Uit betrouwbare bronnen hebben we gehoord dat het feest van de A-selectie is doorgezet in Dronten, we kunnen alleen maar aannemen dat het nog lang onrustig bleef

A-selectie van harte gefeliciteerd met deze prestatie:

 

JTC en Bestuur