Nieuws

06-04

Beste ouders/verzorgers, 
Afgelopen november is de eerste ronde van de fysieke metingen uitgevoerd door therapeutisch centrum de Berekuyl. Deze fysieke meting werd uitgevoerde om blessures zoveel mogelijk te voorkomen. In april is het tijd voor het 2e moment om wederom een fysieke meting af te nemen. Dit geldt voor alle jeugdleden die in de D-jeugd spelen tot en met de A-jeugd. Deelname is geheel kosteloos. Zit je in de senioren en wil je ook graag de fysieke meting doen? Lees dan even verder hoe het werkt.  


Wat houdt de fysieke meting in? 
De fysieke meting afnemen kost zo’n 10/15 minuten en bestaat uit korte oefeningen. Tijdens deze verschillende korte oefeningen wordt de kans op blessures in de heupen, knieën en enkels gemeten. Komt uit de test dat je gevoelig bent op een bepaald punt, dan krijg je hierover een terugkoppeling van de Berekuyl met oefeningen die deze blessures zouden kunnen voorkomen. 
 
Welke informatie hebben wij hiervoor nodig? 
Om de fysieke meting voor u kosteloos af te kunnen nemen heeft de Berekuyl verschillende informatie nodig om dit te kunnen declareren bij uw zorgverzekering. Omdat dit standaard in het basispakket zit, komt er verder geen factuur van en is het dus kosteloos. De gegevens die nodig zijn voor de declaratie zijn: 
Naam  
Team  
Geboortedatum 
Postcode en huisnummer 
Telefoonnummer en mailadres ouder 
Wilt uw deze informatie voor 14 april mailen naar testen@deberekuyl.nl? Ook als u de vorige keer heeft meegedaan, dan graag opnieuw de gegevens sturen. 
 
Wanneer en waar wordt deze fysieke meting gehouden? 
Het tweede moment van dit seizoen staat gepland op maandag 17 en dinsdag 18 april. De meting zal afgenomen worden in het clubhuis van Unitas. De tijden zijn daarom zo ingepland dat je voor of na je training gezamenlijk naar het clubgebouw toe kan.  
Maandag 17 april: 
18.30: C3/C4 
19:00: A1 
19:20: A2 
19:40: A3 
20:00: C5 

Dinsdag 18 april: 
16.45: D1/D2/D3 
17.15: D4/D5 
18.00: B1/B2 
18.20: B3 
18.40: C1/C2 
 
Wil je als seniorenlid ook graag deze fysieke meting doen? 
Dat kan! Als je aanvullend voor fysiotherapie verzekerd bent worden hiervoor geen extra kosten in rekening gebracht. Wil je dit voor de zekerheid even laten checken, stuur dan ook gerust een mailtje naar testen@deberekuyl.nl 


Graag zien wij jullie reactie verschijnen. 
 
Met vriendelijke groet, 
CKV Unitas/Perspectief