Nieuws

02-04

Het binnenseizoen is bijna voorbij en dat betekent dat het veldseizoen weer van start gaat. En daar horen uiteraard koffie, een drankje en een tosti bij. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig! Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die in 1 of 2 keer, maar meer zou nog fantastischer zijn, een kantinedienst willen draaien. Dat is gelijk een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen of om even bij te kletsen met bekenden. Nog nooit een kantinedienst gedraaid? Geen probleem, er is altijd iemand aanwezig die je op weg helpt.

De diensten zijn op donderdag, zaterdag en tijdens de thuiswedstrijden van de midweek. 
Je kunt kiezen uit de volgende tijdsblokken:

Donderdag:
19.30 - 22.30 uur

Zaterdag:
09.30 - 12.30 uur
12.30 - 15.30 uur
15.30 - 18.30 uur
18.00 – 21.00 uur (dit tijdsblok zal vooral bij thuiswedstrijden van de selectie nodig zijn, op dit moment nog niet bekend wanneer de selectie thuis speelt).

Thuiswedstrijden van de midweek:
op dit moment nog niet bekend wanneer de thuiswedstrijden zijn, zodra we hier meer over weten zullen wij deze toevoegen aan het schema.

Vele handen maken licht werk. Draag daarom je steentje bij en meld je aan via deze sheet door je voor en achternaam in een tijdvak te noteren( Opslaan gebeurd automatisch tijdens het typen). Dan krijg je een week van te voren nog een reminder dat je ingepland staat. Geef je voorkeur voor een datum/tijd op. En samen met iemand inschrijven is natuurlijk nog gezelliger.  Mocht je op voorhand nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Nelleke onder het nummer 06-34194199.