Nieuws

25-04

Beste verenigingen,
Op 21 maart 2023, voorafgaand aan het Sportplatform, is het Sportparkmanagement na ondertekening officieel van start gegaan. Via deze weg willen wij onszelf aan jullie
voorstellen en laten weten wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Sportparkmanagement Harderwijk: "Meer 'reuring' op het sportpark, op momenten dat het sportpark niet gebruikt wordt."

De GA! coaches van het sportparkmanagement leggen verbindingen met maatschappelijke organisaties, zoals het onderwijs, welzijn, zorg en commerciële organisaties/bedrijven. Dit
met als doel om meer activiteiten op de sportparken te organiseren.

Sport kan ingezet worden om activiteiten te organiseren voor bijvoorbeeld schoolgaande kinderen, senioren, mensen met een beperking of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hierdoor kan het sportpark ook overdag beter benut worden.

Om de verenigingen daarbij te helpen zijn er twee sportparkcoördinatoren aangesteld, dit zijn Monique Mennen en Lara Kreikamp. Zij vormen een team met twee sportparkcoaches, dit zijn Denisa Leusink en Suzanne Spoelstra. Deze GA! coaches nemen niet de plaats in van de vrijwilliger(s), maar zorgen ervoor dat er meer “reuring” op het sportpark is, op momenten dat het sportpark niet gebruikt wordt.

“Lara, Denisa, Suzanne en ik zijn het aanspreekpunt voor de aanwezige sportverenigingen op de parken en maatschappelijke en commerciële organisaties die een plek zoeken op een sportpark. Samen met de Gemeente Harderwijk, GA! Harderwijk en de verenigingen wordt het Sportparkmanagent een succes!”

Monique Mennen – Sportparkcoördinator.
Meer informatie? Neem contact op!


Monique Mennen: monique@gaharderwijk.nl
Lara Kreikamp: lara@gaharderwijk.nl