Nieuws

12-06

Als Unitas zijnde willen we dit jaar de afsluitingsdag graag weer met z’n allen vieren, om dit fantastisch seizoen te beëindigen. Naast het gebruikelijke programma wat om 09:00 uur begint en zal eindigen met Unitas/Perspectief 2 & 1 om 15:00 uur en 16:30 uur, valt er op deze dag nog veel meer te beleven.

Er zullen uiteraard ook nog een heleboel gezellige en mooie dingen op de planning staan. De planning voor deze leuke dag gaat er als volgt uitzien:

De kinderen kunnen na alle wedstrijden ook gezellig een hapje blijven eten. Om 17:00 kunnen de kinderen langs het kinderbuffet en naderhand krijgen ze ook nog een lekker ijsje. De kosten die hiermee gebonden zijn bedragen 5 euro per kind. Om je op te geven voor het eten voor de kinderen t/m C-jeugd, kan je de volgende link gebruiken. Opgeven kan tot en met 14 juni.

https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/eindfeest-unitas-17-juni

Rond 18:30  begint het belangrijkste onderdeel van de dag, jullie raden het al, de KAMPIOENENPARADE is er weer! Ben jij kampioen geworden dit jaar? Dan word je omgeroepen en kan je een rondje over het veld lopen onder luid gejuich van al het publiek!

Ook gaat om 19:00 uur de BBQ aan. Er is ook een mogelijkheid om vegetarisch te eten bij de BBQ. Iedereen is welkom, dus ook ouders! De kosten voor deze BBQ zijn 15,00 euro per persoon. Om je voor de BBQ op te geven? Kan je de volgende link gebruiken. Opgeven kan tot en met 14 juni.

https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/eindfeest-unitas-17-juni

Er zal vanaf 14:30 met muntjes gewerkt worden. Hierdoor is het ook alleen mogelijk om met muntjes te betalen, aangezien we een grote opkomst verwachten.

Aansluitend staat er ook nog een jungle-summer party te wachten, georganiseerd door Funitas.

Wij hebben er in ieder geval al mega zin in, zien we jullie ook op 17 juni?