Nieuws

28-08

De vakantie is weer voorbij. Hopelijk heb je genoten van een heerlijk hapje/drankje in jouw favoriete vakantieland. We komen weer langzaam in het ritme van school, sporten en werken!

De meesten hebben het sportveld en de kantine weer gevonden. Afgelopen zaterdag was er een gezellige sfeer. De koffieautomaten hebben overuren gedraaid. De smoothies, tosti’s, panini’s, verse gevulde koeken, daghap, drankjes waren weer enorm in trek.

Voor de komende zaterdagen hebben Inge en Cora hebben weer mooie verrassingen bedacht voor de innerlijke mens. Om van dit alles een succes te maken hebben we jouw hulp nodig!

Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die in 1 of 2 keer, maar meer zou nog fantastischer zijn, een kantinedienst willen draaien. Dat is gelijk een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen of om even bij te kletsen met bekenden. Nog nooit een kantinedienst gedraaid? Geen probleem, er is altijd iemand aanwezig die je op weg helpt.

De diensten zijn op donderdag, zaterdag en tijdens de thuiswedstrijden van de midweek. 

Vele handen maken licht werk. Draag daarom je steentje bij en meld je aan via deze excel sheet .(vul je naam en email / 06 in).  Dan krijg je van te voren nog een reminder dat je ingepland staat. Geef je voorkeur voor een datum/tijd op. En samen met iemand inschrijven is natuurlijk nog gezelliger.  Mocht je op voorhand nog vragen hebben, dan kan je contact opnemen met Nelleke onder het nummer 06-34194199