Nieuws

20-09

Op een zonnige dag in Gorredijk vond de korfbalwedstrijd plaats tussen LDODK 3 en Unitas 2. Vanaf het eerste fluitsignaal was duidelijk dat Unitas de overhand had in deze wedstrijd. Het beloofde geen spannende wedstrijd te worden.

Unitas begon sterk aan de wedstrijd en wist al snel de korf te vinden. Voornamelijk verdedigend zat het ook goed in elkaar bij Unitas, waardoor LDODK moeilijk tot scoren kwam. De rust werd bereikt met een comfortabele 1-8 voorsprong voor Unitas.

In de tweede helft liet Unitas zien dat ze geen genade toonden. LDODK probeerde terug te vechten, maar kon niet voorkomen dat Unitas de voorsprong vergrootte. De verdediging van Unitas bleef solide en liet weinig ruimte voor de tegenstander.

Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een overtuigende overwinning voor Unitas met een eindstand van 5-16. Een duidelijke en verdiende zege voor Unitas, dat de wedstrijd met vertrouwen, plezier en strijd wist te domineren.