26-09

In een spannende korfbalwedstrijd tussen Unitas 2 en DOS'46 2 reisde Unitas af naar Nijeveen voor hun derde competitiewedstrijd. Unitas had tot dusver 4 punten behaald in de competitie, terwijl DOS'46 2 op 2 punten stond. Dit betekende dat Unitas 2 de kans had om hun voorsprong te vergroten naar 4 punten.
DOS'46 begon de wedstrijd sterk en Unitas keek al snel tegen een aanzienlijke achter-stand van 5-1 aan. Het leek erop dat DOS'46 2 vastbesloten was om hun positie in de competitie te versterken.
Ondanks dat bleef Unitas 2 knokken. We werkten hard om de achterstand te dichten, maar met de rust stond DOS'46 2 nog steeds voor met 11-7.
Na de rust was het Unitas dat sterk begon en de achterstand geleidelijk aan begon te verkleinen. Ze werkten hard en kwamen zelfs op een voorsprong van 11-14.
Unitas leek de overhand te hebben, maar DOS'46 toonde veerkracht en begon weer met scoren, waardoor de wedstrijd gelijk werd met 14-14.
Helaas viel het geluk aan het einde van de wedstrijd niet de kant van Unitas op, en DOS'46 slaagde erin om met 17-16 te winnen. Ondanks de nederlaag toonde Unitas 2 vastberadenheid en veerkracht in een enerverende wedstrijd.