Nieuws

11-10

Sinds afgelopen seizoen is LampenShopOnline een nieuwe sponsor van Unitas/Perspectief. Zij zijn zilver sponsor geworden, wat betekent dat ze o.a. een bord langs het veld en wedstrijdshirts sponsoren. Onlangs is er een foto gemaakt met de D2, waarbij Rick Lammers namens LampenShopOnline aanwezig was.

Voor de nieuwe accommodatie heeft Unitas prachtige sfeerverlichting aangeschaft bij LampenShopOnline. Tijdens het uitzoeken van de lampen heeft Peter van Uxem een balletje opgegooid bij Rick voor sponsoring. Rick: “Het leek ons gelijk een leuk idee om Unitas te sponsoren, dus hebben wij daarna een gesprek gevoerd met Jan van der Velde van de sponsorcommissie om de details te bespreken.”

LampenShopOnline is de specialist op het gebied van verlichting en meubelen in Nederland. Als enige lampen-woonwinkel in Nederland vertegenwoordigen wij een grote collectie aan A-merken. Onze showroom van 600m2 is het hele jaar te bezoeken in Harderwijk.

In ons assortiment hebben wij niet alleen maar lampen, maar ook eetkamertafels, stoelen, zitbanken, kapstokken, wandplanken en vloerkleden tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Op zoek naar vernieuwing in jouw interieur? Bekijk ons assortiment en laat je inspireren! Dit kan via de website www.lampenshoponline.com of in de showroom aan de Luttekepoortstraat 59-65 in Harderwijk.