Nieuws

18-10

Jullie hebben de D2 wellicht al zien shinen in de nieuwe trainingspakken. Focuzop, het bedrijf van Jeroen van Loo en William Dekker heeft deze pakken gesponsord.

Op de vraag waarom Jeroen is gaan sponsoren bij Unitas geeft hij de volgende reactie: “Mijn vrouw Andrea korfbalt bij Unitas en mijn dochter Fenne speelt bij de Kangoeroes. Verder vind ik de sfeer erg goed als ik hier kom, iedereen is erg open naar elkaar. Vorig seizoen heb ik ook een mooie avond in het sponsorhome bij een zaalwedstrijd mee mogen maken, dat was genieten.”

Jeroen heeft er bewust voor gekozen om de D2 te sponsoren. “Mijn nichtje Mila speelt in dit team en ik vind het tof dat zij met haar team in een mooi trainingspak kan lopen.”

Wat doet Focuzop precies? Focuzop is de schakel tussen werkgever en werknemer: wij matchen bevlogen werknemers naar een passende baan. Oprechte aandacht en persoonlijke betrokkenheid zijn kernwaarden waarmee wij het verschil maken. Naast het uitzenden en detacheren (met name in de techniek en logistiek) maakt Focuzop ook werk van opleidingen en bemiddelen zij werkzoekenden naar vaste banen. Wij staan op het punt om te verhuizen naar ons nieuwbouwpand aan de Amperestraat 7 in Harderwijk.

Hieronder staat Jeroen samen met de D2 op de foto. De D2 is dezelfde dag nog kampioen geworden!

Jeroen bedankt namens de vereniging!