Nieuws

28-11

Afgelopen zaterdag werden de toeschouwers in Sporthal De Sypel getrakteerd op een heerlijke wedstrijd tegen het Amsterdamse AW/DTV. In de tweede helft wist Unitas/Perspectief weg te lopen bij de Amsterdammers en wonnen ze met 23-16. Balsponsor van deze wedstrijd was Attract Uitzendbureau Harderwijk.

Attract is sinds februari 2018 in de binnenstad van Harderwijk te vinden. Hét uitzendbureau waar de koffie altijd klaar staat, de medewerkers graag het gesprek met je aangaan en een bedrijf met ambitie. Waar Attract in 1998 alleen in Almelo te vinden was, zijn er inmiddels tien vestigingen te vinden door Oost- en Midden-Nederland.

De leukste van deze vestigingen is dus te vinden in Harderwijk, waar Tjomme Vissers de lijnen uitzet. Éxtra leuk, want Tjomme is trots oud-Unitas lid. We zijn erg blij dat we Attract als sponsor aan onze mooie vereniging kunnen binden en mogen verwelkomen in onze Sponsorlouge. 

Ben je nou zelf op zoek naar een vette uitdaging, een carrière switch of een vakantiebaantje? Loop gewoon even binnen aan de Schoenmakersstraat voor een kopje koffie of thee. Of spreek Tjomme natuurlijk gewoon even aan!

Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsorcommissie@ckvunitas.nl.