Nieuws

05-12

Afgelopen zaterdag was Sporthal De Sypel het strijdtoneel voor een belangrijke wedstrijd tegen Dalto/Klaverblad Verzekeringen. Na een spannende wedstrijd moest Unitas/Perspectief haar meerdere erkennen: 23-28. Balsponsor van deze wedstrijd was Kapsalon Vink uit Hoevelaken.

Kapsalon Vink bestaat ruim veertig jaar en is in een van de meest karakteristieke panden van de Westerdorpsstraat in Hoevelaken te vinden. De kapsalon is geschikt voor zowel dames als heren, voor jong en oud. Het uitgangspunt van deze prachtige salon is vakkennis gecombineerd met een prettige sfeer. 
Rik en Lydia van Dunschoten, ouders van A1-speelster Dionne en S4-speler Mark, zijn eigenaar van de kapsalon. Waar Lydia al ruim 25 jaar in de zaak werkt, is de kapsalon inmiddels alweer 8 jaar in eigen beheer. 

Wij zijn dankbaar dat Kapsalon Vink onderdeel is van ons sponsornetwerk, zelfs vanuit Hoevelaken, en regelmatig aansluit in de Sponsorlounge. 

Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsorcommissie@ckvunitas.nl.