Nieuws

20-12

Afgelopen zaterdag kwam het Eindhovense DSC op bezoek in Sporthal De Sypel. Na een spannende wedstrijd moest Unitas/Perspectief voor de tweede thuiswedstrijd op rij haar meerdere erkennen: 16-21. Balsponsor van de wedstrijd was Verbeek Bouw en Onderhoud.

Jeroen Verbeek is sinds september 2022 trotse eigenaar van Verbeek Bouw en Onderhoud. Van het renoveren van een badkamer tot het plaatsen van nieuwe kasten, bij Jeroen is alles mogelijk. Zo plaatst hij dakkapellen, regelt hij een scheidingswand in kantoorpanden, terwijl hij ook het raam in ons eigen complex voor De Berenkuyl heeft verzorgd. Met zijn grote glimlach en gezellige babbel staat Jeroen altijd klaar voor een nieuwe klus. Zelf bouw- of verbouwplannen? Denk dan aan Verbeek Bouw en Onderhoud!

Wij zijn blij dat Verbeek Bouw en Onderhoud onderdeel is van ons sponsornetwerk en enthousiast bezoeker van de sponsorlounge.

Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsorcommissie@ckvunitas.nl.