Nieuws

23-01

Afgelopen zaterdag ontving Unitas/Perspectief hekkensluiter Tempo uit Alphen aan den Rijn Na een spannende eerste helft, liep Unitas/Perspectief in de tweede helft eenvoudig weg: 30-16. Balsponsor van de wedstrijd was Partyverhuur Harderwijk.

Partyverhuur Harderwijk is in handen van Lara Kreikamp en Jeroen Verbeek. Samen zijn zij al jaren een gewaardeerde sponsor binnen onze vereniging. Zo staat er op Sportpark Slingerbos een springkussen wanneer het vlaggenschip thuis speelt, verzorgen zij teamuitjes binnen de club en staan er partytenten bij evenementen van Unitas/Perspectief. En heeft u de mooie oranje ballonpilaren gezien bij de entree? Ook deze zijn afkomstig van Partyverhuur Harderwijk. Naast evenementen bij Unitas/Perspectief is Partyverhuur Harderwijk ook te vinden bij bijvoorbeeld De Oranjespelen in de regio en bij verschillende school- en kinderfeestjes.
Ben je zelf op zoek naar een leuk springkussen, een lasergame-set of een oudhollandse spelletjes? Neem eens een kijkje op https://springkussen-harderwijk.nl/

Wij zijn blij dat wij een trouwe sponsor als Partyverhuur Harderwijk onderdeel uitmaakt van ons sponsornetwerk en enthousiast bezoeker is van de sponsorlounge.
Nog geen lid van het sponsornetwerk van Unitas/Perspectief, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op via sponsorcommissie@ckvunitas.nl