Nieuws

19-02

Afgelopen zaterdag in aanloop naar de wedstrijden van Unitas S1 en S2 werd er door Funitas en de Hooligan mama’s een jeugd supporters dag georganiseerd. Bijna 100 kinderen meldden zich aan om een geweldige middag te beleven in de Sypel. Er werd druk geoefend op het clublied, slingers werden in elkaar gezet, spandoeken werden gemaakt, de kinderen werden in de schmink gezet alles om ervoor te zorgen dat er een fantastische sfeer hing in de Sypel. Bij het eerste team mochten de allerkleinste van de vereniging mee oplopen wat soms een gespannen gezichtje opleverde. 
Impressie :

Het was voor het tweede en het eerste team een belangrijke wedstrijd, alle punten zijn welkom. Onze strijders in het veld hadden jullie steun hard nodig, zowel het eerste als het tweede wisten uiteindelijk te winnen maar dat kwam voor een groot deel door de steun vanaf de tribune. Fantastisch om jullie inzet vanaf de tribune te zien!

Funitas en alle Hooligan Mama’s super dank voor jullie inzet. Dit is wat Unitas aan elkaar verbindt, ik voel een Jaarlijks evenement opkomen.

Ook Sportface De Sypel ; hartelijk dank voor het sponsoren van de patat voor de jeugd

Het Bestuur

Het gemaakte Clublied