Nieuws

29-02

We zijn blij om te kunnen melden dat we een hele leuke nieuwe sponsor hebben voor komend seizoen! 
Op slechts 10 minuutjes rijden vanaf onze accommodatie ligt een prachtig sprookjesbos verscholen. Op deze plek staat Pannenkoekenhuis Hans & Grietje op een heerlijk speelpark. Al sinds 2005 is Hans & Grietje te vinden in Zeewolde. Na een grote brand in 2015 is het hele terrein grondig vernieuwd en verbeterd en waan je je in een sprookjeswereld. 

Zo staat er een grote snoeptoren met glijbanen, zijn er meerdere springkussens, een kabelbaan, een skelterbaan en kun je vanaf hier bosroutes lopen. Maar ook het Pannenkoekenhuis is befaamd en bejubeld wegens een sprookjesachtig interieur. Heb jij wel eens gegeten aan een tafel waar de vloer ineens begint te bewegen? Of zelfs je hele tafel? En wist je dat je zelfs water naar beneden kan laten komen in het restaurant? 
Voor een leuk dagje uit, voor jong en oud, is Hans & Grietje een echte aanrader. We zijn dan ook erg trots dat zo’n mooi bedrijf aan ons sponsornetwerk is toegevoegd. Heb jij zin in een middag of avond vol sprookjes? Bezoek dan snel Hans & Grietje!