Nieuws

14-03

We hebben zaterdag de Orange Army meer nodig dan ooit! Help mee het zaalseizoen te verlengen, want door het verlies van Mid Fryslan vorige week zijn de play-offs nog in zicht. Het scenario is simpel: wij moeten zaterdag tegen TOP meer punten halen dan Mid Fryslan, dat tegelijkertijd speelt in Zeeland. En dat laatste is niet ondenkbaar, omdat elke ploeg het verrekt lastig heeft in Arnemuiden. Daarnaast kan Unitas alle steun gebruiken, want we spelen tegen de vijfvoudig zaalkampioen uit Sassenheim. Het zal geen eenvoudige klus worden, maar de uitwedstrijd werd destijds door Unitas met 17-18 gewonnen. We kunnen dus alle steun gebruiken!

Kom dus zaterdag allemaal naar de Sypel, en zorg ervoor dat je stembanden gesmeerd zijn. Doe oranje kleren aan -of verkleed je als je droomberoep, daarover straks meer) en laat zien dat je achter je club staat. Je beloning is geweldig: als alles gaat zoals we verwachten, wordt het zaalseizoen dus met wie weet hoeveel wedstrijden verlengd. En we weten wat er kan gebeuren als die play-offs eenmaal bereikt zijn…

Tot zaterdag! Mike neemt om 20:00 de bal uit, en zo rond 21:45 zullen we ons juichend naar de bar begeven - Funitas neemt het vanaf dat moment over met een feest dat in het thema staat van je dromen van vroeger - meer informatie vind je op de flyer op de site. Tot zaterdag!