Nieuws

01-04

UPDATE 01-04-2024 11:50:

Er zijn gisteren veel aanmeldingen geweest voor de kaarten bij AW.DTV, helaas hebben we maar 150 kaarten ter beschikking gekregen, we zullen dus mensen moeten teleurstellen. 

Inmiddels zijn de mails verzonden naar de mensen die WEL een kaart hebben weten te bemachtigen. Jullie hebben tot 01-04 20:00 de tijd om de betalingen af te ronden. Alleen dan heb je een kaart! Indien je toch NIEt wilt zeg dan aub af zodat we andere mensen kunnen blij maken.

Er zal 1 bus gaan rijden, deze vertrekt vanaf de Sypel om 18:30 (verzamelen om 18:15)!

Heb je nou geen kaarten kunnen kopen, dan kun je ook naar de kantine van Unitas gaan (aan het Slingerbos) waar de livestream van de wedstrijd bekeken kan worden. Ook daar een gezellig feestje dus! Op naar de winst en de KL2-finale op 6 april!
Inprincipe wordt er dinsdagavond niet getraind zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een kaartje te bemachtigen en de wedstrijd kan kijken. Maar alles gaat in overleg met de trainers.

 

UPDATE 31-03-2024 19:06 : De verkoop van kaarten is nu gestopt i.v.m. het grote aantal aanvragen. We gaan nu aan de slag met het filteren van o.a. ongeldige aanmeldingen. Degenen die kaartjes kunnen kopen ontvangen uiterlijk morgenochtend een betaallink.

Gisteren heeft ons vlaggenschip de 2e play-offwedstrijd gewonnen van AW.DTV; dat zal niemand ontgaan zijn. Dit betekent dat er een 3e beslissende play-offwedstrijd gespeeld gaat worden. Deze wedstrijd vindt wederom plaats bij AW.DTV in Amsterdam en wel op dinsdag 2 april om 20.30 uur. De winnaar van deze wedstrijd zal naar de KL2-finale gaan op zaterdag 6 april!

Ook voor deze wedstrijd is een bus geregeld en er zijn ook weer losse tickets te koop. Een ticket voor de bus (inclusief toegang tot de wedstrijd) kost € 20,--. Er kunnen ook losse tickets besteld worden; deze kosten € 5,--. 

De bus vertrekt om 18.30 uur vanaf de Sypel (18.15 uur aanwezig zijn). 

Hoe gaat de kaartverkoop in zijn werk? 
Vul dit webformulier in en maak hierbij de keuze of je 1 of 2 kaartjes (dus maximaal 2 kaartjes per persoon) wilt en of je met de bus wil gaan of op eigen gelegenheid.

Let op!!! Door het invullen heb je niet automatisch kaarten bemachtigd. Indien je de kaarten daadwerkelijk kunt kopen, krijg je op maandag van ons een mail met een betaallink (dit gebeurt op basis van volgorde van aanmelden). Heb je maandagavond geen bericht van ons ontvangen, betekent dit helaas dat er geen kaarten meer beschikbaar zijn. We hopen op deze manier iedereen een kans te geven om kaarten te kopen en we er een mooi feestje van kunnen maken dinsdag.

Heb je nou geen kaarten kunnen kopen, dan kun je ook naar de kantine van Unitas gaan (aan het Slingerbos) waar de livestream van de wedstrijd bekeken kan worden. Ook daar een gezellig feestje dus! Op naar de winst en de KL2-finale op 6 april!
Inprincipe wordt er dinsdagavond niet getraind zodat iedereen de mogelijkheid heeft om een kaartje te bemachtigen en de wedstrijd kan kijken. Maar alles gaat in overleg met de trainers