Nieuws

04-04

Beste Unitassers,

Met de spannende finale in het vooruitzicht en de adrenaline die door ons heen stroomt, is het tijd om ons voor te bereiden op een reis vol energie en vastberadenheid naar Papendrecht. We begrijpen dat tijd van onschatbare waarde is, vooral omdat we samen willen reizen en ons volledig willen concentreren op de uitdaging die ons te wachten staat.
Hoewel we allemaal graag van een uitgebreide maaltijd zouden genieten, begrijpen we dat dit niet haalbaar is in de beperkte tijd die we hebben. Daarom hebben we besloten om een buffet te organiseren, zodat we allemaal snel kunnen genieten van een smakelijke hap voor onderweg. Op die manier kunnen we ons focussen op onze reis en de finale die voor ons ligt.
Van 17.00 uur tot 17.30 uur staat er een buffet voor jullie klaar. Dit betekent dat de keuken vanaf 16.00 uur gesloten zal zijn, zodat we ons volledig kunnen richten op het bereiden van deze heerlijke traktatie voor ons allemaal.

Als je graag gebruik wilt maken van dit buffet, vragen we je vriendelijk om je van tevoren aan te melden via onderstaande link en een bedrag van € 7,50 te betalen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat er voldoende voorraad is voor iedereen.
https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/buffet-voor-de-reis-naar-papendrecht

Het buffet omvat:

  • Een hartig warm broodje
  • Een verfrissend koud broodje
  • Een heerlijke candybar
  • Een hydraterend flesje water

Zorg ervoor dat je je aanmelding voltooid vóór vrijdag 3 april om 17.00 uur, zodat we onze inkopen hierop kunnen afstemmen en ervoor kunnen zorgen dat iedereen optimaal kan genieten van deze traktatie voor onderweg.
Laten we ons verheugen op de reis die voor ons ligt en samen uitkijken naar een succesvolle finale!
De kantinecommissie