Nieuws

10-05

Zaterdag 22 juni is het weer tijd voor onze jaarlijkse traditie: afsluitingsdag! Dit jaar doen we het net iets anders, we hebben namelijk een familietoernooi! Gedurende de dag worden er wedstrijden gespeeld om uiteindelijk die beker met jouw familie omhoog te houden. Natuurlijk is er ook weer een kampioenenparade en een heerlijke barbecue, waarvoor dank alvast naar de kantinecommissie en de selectie! 

Je wordt op 22 juni om 09:30 verwacht om je aan te melden met je team. Om 10:00 zullen de eerste wedstrijden gespeeld worden. De wedstrijden duren 2x7 minuten. Het volledige programma wordt op een later moment met u gedeeld via de website en socials. 

Vanaf nu kan je je opgeven met je hele familie (dus jong en oud). Je team moet bestaan uit minimaal 8 spelers (4 dames en 4 heren). Denk hierbij aan het volgende: er mogen maximaal 4 spelende leden van Unitas in je team zitten, tenzij het familie is). Zorg ook voor je eigen teamshirt! Inschrijfgeld bedraagt €20 per team. 

Kom je er niet uit met het samenstellen van een team? Of heb je andere vragen over deze altijd gezellige dag? Neem gerust contact op met Funitas.