Nieuws

13-05

De JTC is erg blij het komende seizoen vier nieuwe jeugdspelers te mogen verwelkomen. 

Met ingang van volgend seizoen maakt Jimmy van den Brink (17) de overstap van Dindoa naar de A-selectie van Unitas/Perspectief. Jimmy is een atletische, veelzijdige speler die alle posities in het veld goed kan invullen. Zijn drive en motivatie om zichzelf verder door te ontwikkelen passen bij de topsportambities van onze vereniging. Op dit moment revalideert Jimmy van een kruisband blessure, de verwachting is dat hij bij de start van de zaal wedstrijd-fit is.

Esmee Luesink komt uit Zwolle en speelt dit jaar in Dos '46 B1. Esmee is een speelster met veel aanvallende dreiging en enorme werklust. Haar drive is onmiskenbaar. Esmee wil graag de uitdaging bij Unitas/Perspectief aangaan om zichzelf verder te ontwikkelen en is een welkome aanvulling voor onze B-selectie. 

Josefien Harmsen komt over van Telstar. Josefien is een allround speelster die dit jaar nog in de C hoort maar wekelijks in de B speelt bij Telstar. Josefien beheerst allle facetten van het korfbalspel en is gedreven en ambitieus. Josefien traint al sinds de zaal mee en staat te trappelen om officieel te starten bij Unitas/Perspectief. OokJosefien zal aansluiten bij onze B-selectie volgend jaar.

Ook Kian Luesink zal de overstap maken naar Unitas/Perspectief. Kian speelt op dit moment bij Sparta Zwolle in de C1 en is het broertje van Esmee.

Welkom Jimmy, Esmee, Josefien en Kian en alvast heel veel plezier toegewenst bij Unitas/Perspectief!

Namens de JTC


Jimmy van den Brink

Esmee Luesink

    
Josefien Harmsen


Kian Luesink