Nieuws

21-05

De afgelopen periode hebben we met een aantal sponsoren het contract mogen verlengen! Zoals jullie weten zijn sponsoren erg belangrijk voor onze vereniging, dus we zijn super blij met deze bedrijven. Bedankt!

Bloemenboetiek Shop Inn
Bloemen en planten zijn de passie van Shop Inn. Ruim 30 jaar is Bloemenboetiek Shop Inn een begrip in Harderwijk voor mooie boeketten en planten van een hoge kwaliteit, tegen een redelijke prijs. Wij hebben de ambacht van de bloemsierkunst hoog in ons vaandel staan. Onze medewerkers creëren met creativiteit, passie en vakmanschap de mooiste creaties. Bloemen en planten zijn voor ons de hoofdzaak, maar daarnaast wordt ons assortiment aangevuld met bloemenaccessoires, zoals vazen, bloempotten, plantenbakken en andere mooie woonaccessoires. Daarnaast verzorgen onze medewerkers bijzondere arrangementen voor thuis of uw kantoor. Wij bezorgen boeketten, bloemstukken en planten in Harderwijk en omgeving.

Epe Accountants
Epe accountants is een zelfstandig en toonaangevend accountantskantoor in Harderwijk. Al ruim 25 jaar zijn wij als accountant professioneel, deskundig en persoonlijk betrokken bij onze cliënten. De doelstelling van Epe Accountants is om als betrokken accountant naast u te staan, u op weg helpen en als partner en persoonlijk adviseur een jarenlange relatie op hoog niveau te ontwikkelen.

JAM
Jullie kennen JAM uiteraard als de trouwe sponsor van het schoolkorfbaltoernooi.
JAM helpt kinderen met het halen van betere prestaties op school, thuis en in de maatschappij. Omdat dat bijdraagt aan geluk en zelfverzekerdheid. In een team van deskundige professionals, onder wie een psycholoog en een orthopedagoog, bieden Astrid en Jantine onderwijs, coaching en ondersteuning aan kinderen- en jongeren met leer- of gedragsproblemen.

Kern Notarissen
Kern notarissen staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening op een toegankelijke en maatschappelijk betrokken wijze. Op de belangrijke momenten in uw leven krijgt u van ons de aandacht die u nodig heeft. Stoffig en ingewikkeld zijn wij zeker niet, wel ‘gewoon’ goed! U zult ervaren hoe waardevol en belangrijk onze notariële dienstverlening is.

Van Drunen Installatiegroep
Van Drunen Installatiegroep heeft niet alleen het contract verlengd, maar ook een upgrade gegeven! Van Drunen is een allround installatiebedrijf die sinds de oprichting in 1996 is uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf met een zeer aansprekende en brede klantenkring. Wij zijn met name actief op de utiliteitsmarkt zoals kantoren, hotels, industrie, retail, gezondheidszorg, scholen, zwembaden en sporthallen. Ook renovatieprojecten van monumentale panden voeren wij uit.