Nieuws

22-05

Nadat Youri de Vries, eigenaar van De Badzaak, een keer mee is geweest naar een sponsoravond in onze sponsorlounge bij een thuiswedstrijd in de Sypel was hij gelijk verkocht!

"De sfeer was geweldig, jullie hebben het goed voor elkaar bij Unitas," aldus Youri. Daarna heeft hij besloten om bronssponsor te worden.

De Badzaak biedt luxe badkamers, wellness en meer. Wie denkt dat De Badzaak alleen maar badkamers aanbiedt, heeft het niet bij het rechte eind. De specialist heeft de afgelopen jaren ook de nodige tegelvloeren in woonkamers, keukens en overige ruimtes gelegd.

De Badzaak richt zich vooral op erkende A-merken. Alles tot in detail mooi afgewerkt. Het typeert de nauwkeurige werkwijze van het personeel van De Badzaak.

Het exclusieve assortiment is in Harderwijk en omgeving ook uniek. "Bij ons ben je budgettair misschien meer kwijt dan bij andere aanbieders, maar de consument krijgt daar ook echt service en kwaliteit voor terug. Men vindt het ook prettig om één contactpersoon te hebben tijdens de realisatie van een badkamer, toilet of nieuwe tegelvloer.”

“Het is onze ambitie om de klanten het beste van het beste aan te bieden, zowel in producten als in realisatie. De huidige markt vraagt daar ook écht om. De Badzaak wil uitstekende kwaliteit leveren. Wij kiezen met onze visie duidelijk voor hoge service en topkwaliteit, want op die manier kunnen wij ons onderscheiden."

Welkom bij onze vereniging Youri!