Verslagenarchief van mei 2022

24-05

In een gelijk opgaande wedstrijd is het CKV Unitas/Perspectief 1 wie aan het langste eind trok. Na een 8-8 ruststand en waar beide ploegen om-en-om een voorsprong wisten te pakken, trok Unitas in de laatste 5 minuten de wedstrijd naar zich toe. De wedstrijd werd met 16-17 gewonnen, zo zijn er nog 3 finales te gaan voor de ploeg van Houtman om ook op het veld promotie af te dwingen.

Lees verder

17-05

Op een zonnige zaterdagmiddag mochten zowel Unitas/Perspectief 1 en 2 afreizen naar Nieuwerkerk aan den IJssel om het op te nemen tegen een inmiddels hele bekende tegenstander. Een tegenstander waarbij we inmiddels ook weten dat het alle kanten op kan gaan qua uitslag. In het voorprogramma mocht Unitas 2 zich meten met de koploper in hun poule en bij winst kon er nog een goede kans gemaakt worden op het kampioenschap. Helaas werd het niet de middag van de oranje-zwarten, en ging Nieuwerkerk er met de winst vandoor.

Lees verder

13-05

Om even het geheugen op te frissen een korte samenvatting van de eerste helft van het veld. Er werden 8 veldwedstrijden gespeeld met 7 verschillende tegenstanders. (2x ovvo) Al deze 8 wedstrijden werden gewonnen. Unitas 1 eindigde de eerste helft van het veld dus met 16 punten uit 8 wedstrijden, de twee belangrijkste concurrenten zijn, Nieuwerkerk 1 stond op 13 punten en kvs 1 op 12 punten. Al met al een geweldige eerste seizoenshelft.