Nieuws archief van februari 2022

28-02

Donderdag 3 maart om 20:15 speelt Unitas/Perspectief 1 de (belangrijke)inhaalwedstrijd tegen Wageningen 1 in sporthal De Sypel. U bent van harte welkom in de sporthal en/of in het sportcafe .

Kunt u er niet bij zijn? Niet getreurd. We hebben ook dit keer weer een livestream voor u. 23-02

Houden jullie er rekening mee dat de contributie over Q4 2021 aanstaande vrijdag geïnd zal worden.

Periode

Omschrijving

Datum

okt/nov/dec

Q4 2021

25-02-2022

jan/feb/mrt

Q1 2022

25-04-2022

apr/mei/jun

Q2 2022

27-06-2022

Mocht je vragen hebben met betrekking tot de inning van de contributie neem dan gerust contact met ons op via de mail via penningmeester@ckvunitas.nl

Graag onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Frank Wever

Penningmeester


21-02

We mogen (bijna) weer helemaal zonder beperkingen korfballen! Naar aanleiding van de versoepelingen mochten we inmiddels alweer langer korfballen en eventueel nog een drankje drinken erna. De regel, dat dit maar tot 22.00 uur mocht, is komen te vervallen.

Ook is het vanaf vrijdag 25 februari niet meer nodig om een CoronaToegangsBewijs te tonen voor het sporten of om als publiek te gaan kijken bij de wedstrijden. Hier zijn we uiteraard erg blij mee!

Voor alle mensen die in de afgelopen maanden geholpen hebben met de QR-check in de Sypel en de Bogen: enorm bedankt voor jullie hulp!


17-02

[UPDATE 18-02 13:30] De tussen Unitas/Perspectief 1 en KV Wageningen 1 gaat niet door vanwege veel besmettingen bij Wageningen. Vooralsnog gaat de wedstrijd tussen de 2e teams wel door. 

Zaterdag speelt Unitas / Perspectief tegen kv Wageningen. De tribunes zijn weer open dus we hopen u te verwelkomen in sporthal De Sypel. Wilt u liever thuis kijken , of kunt u niet komen? Geen probleem. vanaf 16:15 zijn we live op ons Youtube Kanaal -> https://youtu.be/A4yjP4PvIvQ 


16-02

Yes! We mogen weer. Nadat het Unitas/Pos Zonwering kamp in zowel 2020 als 2021 niet door kon gaan vanwege de Corona pandemie en daarbij horende maatregelen, ziet het er voor komend voorjaar goed uit.

Daarom nodigen wij jou weer uit om mee te gaan met het Unitas/ Pos Zonwering Kamp 2022!


Lees verder

10-02

De wedstrijd van zaterdag 12 februari tussen HKC 1 en Unitas / Perspectief 1 is uitgesteld tot dinsdag 8 maart, 20:00 uur. Maar we gaan met de BUS!


09-02

Helaas hebben wij als vereniging deze weken flink veel spelers en scheidsrechters die thuis zitten met corona..
Voor a.s. zaterdag hebben wij dan een flinke uitdaging waar wij JULLIE hulp keihard voor nodig hebben.
Onderstaande wedstrijden staan nog open, wie helpt ons en deze teams uit de brand zodat deze wedstrijden door kunnen gaan?

CKV Unitas / Perspectief S6 --> 17:20
CKV Unitas / Perspectief C2 --> 16:10
CKV Unitas / Perspectief D4 --> 11:00

Kan je een wedstrijd fluiten? Heel graag! Stuur een appje of mailtje naar Marjelle --> Scheidsrechters@ckvunitas.nl
 

 


08-02

We hebben weer goed nieuws te melden vanuit de facility commissie. Het tweede en laatste gedeelte van de balustrade is geplaatst. Ditmaal is het gedeelte aan de voorzijde rondom het gras geplaatst. Dit gedeelte wordt gesponsord door Qimarox,

 


Lees verder

07-02

In verleden behaalde resultaten bieden……

Voorafgaand aan de wedstrijd spreek ik de oud voorzitter in de kleedkamer. Hij maakt de opmerking dat de opstelling niet helemaal klopt. Hij wordt van reactie voorzien doormiddel van de volgende woorden: “Let nou maar op, morgen in de krant staat er: Nieuwerkerk verliest in eerste ronde van de hoofdklasse van Angstgegner Unitas.” We lachen wat en lopen de kleedkamer weer uit.

Donderdag het plan, uitgestippeld door Houtman, besproken en op getraind. Hier was al voelbaar hoeveel zin wij als selectie hadden om deze wedstrijden weer met publiek te gaan spelen. De training was constructief en merkbaar was het beter willen begrijpen van elkaar, waar natuurlijk de basis ligt als team.


Lees verder

07-02

Wat een wedstrijd was het weer tegen Nieuwerkerk. Zoals zo velen al zeiden: een echte ouderwetse Unitas avond!

Aanstaande zaterdag speelt ons vlaggenschip uit tegen HKC uit Hardinxveld-Giessendam.

De wedstrijd staat gepland om 16:30 uur.  
HKC is zo vriendelijk geweest om veel Unitassers te verwelkomen, er zijn maar liefst 50 plekken beschikbaar.

Reserveer je plek en geef je 'hier' op.  Let op: deadline voor reserveren is vrijdag 18:00 uur. 

Entree is gratis en vervoer dien je zelf te regelen.

Liever thuis kijken? Dit kan via de livestream van HKC.
 

[UPDATE 10-02] De wedstrijd is uitgesteld


05-02

Ik korfbal al sinds mijn elfde, en als kind vond ik het al heerlijk om in De Sypel te spelen. Dat kwam vooral doordat de rieten manden destijds een lekker dunne rand hadden en wat flexibeler waren dan bijvoorbeeld de harde dikke gele manden bij Exakwa. De ‘schepmandjes’ van De Sypel gaven je op bepaalde dagen het gevoel dat je écht goed kon schieten. 


Lees verder

05-02

Met ingang van komend seizoen staat Daniël van Munster (30) aan het roer bij Unitas/Perspectief 2. Daniël, nu nog actief als speler van SKF 1, gaat zich vanaf komend seizoen helemaal richten op het trainersvak. Een vak waarin hij veel ervaring heeft opgedaan bij met name jeugdteams.
Bij SKF heeft hij menig talententeam onder zijn hoede gehad. Ook maakte hij een uitstapje om de A1 van De Meeuwen twee jaar trainen te geven. Naast het trainen van clubteams is Daniël actief als trainer bij de RTC Oost, waar hij momenteel de Onder-19 lichting laat ontwikkelen.
Dit seizoen rondt Daniël zijn KT4-opleiding (hoogste opleiding in het trainersvak) af. Een mooie mijlpaal en tevens startschot om zijn trainerscarrière binnen het seniorenkorfbal te beginnen. En hoe mooi is dat om dat te doen bij (reserve)hoofdklasser Unitas/Perspectief!?

Als Technische Commissie zijn we trots en blij dat we deze talentvolle, ambitieuze trainer aan onze vereniging kunnen binden. We hebben er vertrouwen in dat hij de technische staf een extra impuls geeft en een mooie bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van onze selectiespelers.
Wij hebben ambities en mooie plannen met onze vereniging. We denken dat we Daniël een uitstekende plek kunnen bieden om zijn carrière te starten en zien uit naar een goede samenwerking.

Daniël van harte welkom, succes en veel plezier bij Unitas/Perspectief!

Technische commissie


04-02

Zaterdag 5 februari begint dan eindelijk de zaalcompetitie voor de selectie van Unitas / Perspectief. We beginnen gelijk met de kraker tegen c.k.v. Nieuwerkerk. Wees welkom in Sporthal de Sypel , in het sportcafe of kijk lekker thuis op de bank. -> https://youtu.be/_xP-_PAwBUk
Op de tribunes van Sporthal de Sypel is beperkt plek. Reserveer uw plek dus. Bent u van Nieuwerkerk dan dient u te reserveren via uw eigenclub.

Unitas / Perspectief 2 - c.k.v. Nieuwerkerk 2 : 18:45
Unitas / Perspectief 1 - c.k.v. Nieuwerkerk 1 : 20:30