Nieuws archief van juni 2024

13-06

Er hebben 20 teams zich aangemeld, dus het moet een gezellige en sportieve dag worden. 
Alle deelnemende teams hebben een bevestigingsmail van ons gekregen, dus check het even goed. 

Programma 22 juni:

 • 10:00 Aanmelden van de teams bij wedstrijdtafel (inclusief contant betaling inschrijfgeld van €12,50)
 • 10:30 Start eerste wedstrijden
 • 15:30 Kampioenenparade
 • 16:15 Finale 
 • 17:00 Start BBQ door de selectie (Geef je nog snel op ) 

Heb jij je nu niet aangemeld voor het familietoernooi, maar wil/kan je wel helpen? We hebben nog veel vrijwilligers nodig voor de bar/keuken. Samen zorgen we voor een leuke dag. Geef je op via Nelleke (06-34194199). 
Let op! Er is een beperkt aanbod aan eten te halen in de kantine. 

Ook zoeken we nog een omroeper voor tijdens het toernooi. Lijkt dit jou leuk en wil je je steentje bijdragen? Laat het weten aan Leah (06-37478830).

Lees de spelregels nog even door, train een paar keer en misschien ben jij wel de winnaar van het eerste (F)unitas Familietoernooi. Tot dan!


13-06

Zondag zal de EK voetbal wedstrijd Polen - Nederland uitgezonden worden in het clubhuis. De wedstrijd start om 15:00 , vanaf 14:50 bent u welkom in het clubhuis en zal barman Mike u voorzien van de drankjes. De keuken zal gesloten blijven.


12-06

Heb jij ook een jas met daarop de tekst "staf"? Dan zoeken we jou. ivm slechte bedrukking van de jas graag deze vanavond ( 12-06 ) inleveren in het clubhuis.

namens de kledingcommissie bedankt!


12-06

Jan Hoekstra heeft afgelopen zaterdag foto's gemaakt van het afscheid van Sabine, Daniel, Frans, Mark en van de wedstrijd Unitas/ Perspectief- LDODK/Rinsma Modeplein. 
De foto's zijn hier terug te vinden.


11-06

Zoals eerder aangekondigd zijn er zaterdag de halve finales bij Unitas.
Hierbij het volledige programma:

 • 10:30    D-Jeugd        SKF D1            -     Weststellingwerf D1 ( Livestream )
 • 12:00    C-Jeugd        Refleks C1        -    Drachten / Van der Wiel C1 ( Livestream )
 • 13:30    B-Jeugd        GG/RMcD Huis Emma B1    -    DVO /    Transus B1 ( Livestream )
 • 16:00    Ereklasse      Dos'46/VDK Groep 1    -    DVO / Transus 1 ( Livestream )

 


10-06

Voor de meeste teams zit het speelschema erop.
Enkele teams zullen nog trainen voor een wedstrijd die nog op het programma staat.
Tijd dus om het seizoen af te ronden en de daarvoor ontvang ik graag de ballensleutels retour.
De sleutels mogen ingeleverd worden in het materialenhok, hier hangen bij de ingang en naast de hokjes emmertjes waar ze in kunnen.
Mis je een bal, is de sleutel weg laat het mij dan weten.
@thom de munnik vergeet ze niet uit je sponsortas te halen voordat je die inlevert ;)

Maarten 0646393341


10-06

De concept teamindeling voor seizoen 2024-2025 is bekend. De indeling van de F-jeugd wordt in het nieuwe seizoen voor de start van de competitie bekendgemaakt, tegelijkertijd met de definitieve indeling. 

Heb je een vraag of opmerking over de teamindeling, neem dan contact op met de Jeugd Technische Commissie. Dit kan alleen via jtc@ckvunitas.nl. Uiterlijk maandag 17 juni wordt er hierover contact met u opgenomen. Op deze manier kan de JTC u zo goed mogelijk te woord staan.

Klik hieronder voor de concept teamindeling.

Concept teamindeling jeugd 2024-2025

Wij wensen jullie allemaal (alvast) een fijne vakantie en we hopen jullie na de zomervakantie weer terug te zien op ons mooie sportpark.

JTC09-06

Beste Unitassers/ouders/verzorgers,

Het seizoen is al weer bijna ten einde. De wedstrijden zijn gespeeld. Het is tijd om de tassen met wedstrijdshirts in te leveren. 
Aanstaande dinsdag, 11-6, en woensdag, 12-6, zijn we tijdens de trainingen aanwezig in de kleedkamers, van 17.30 uur tot 19.30 uur. De (team)ouders kunnen deze dan in komen leveren. Graag van tevoren kijken of alle shirts in de tas zitten. Mocht er iets ontbreken, graag melden via de mail: kleding@ckvunitas.nl. 

Spelers die in een team zitten die gesponsorde items hebben, zoals een tas,  een trainingspak en inschietshirt, mogen dit zelf in komen leveren op de bovengenoemde dagen. Kijk van tevoren of er iets beschadigd of kapot is, dan kan je dat op dat moment aangeven.

Wanneer er door beschadiging of kwijtraken nieuwe kleding besteld moet worden, dan zullen we dit doorberekenen aan de betreffende speler (of diens ouders / verzorgers) of het desbetreffende team.

Deze kosten zijn:

 •    Wedstrijdshirt     € 45,00
 •    Inschietshirt        € 35,00
 •    Trainingsbroek    € 37,50
 •    Trainingsjack      € 37,50
 •    Broekje                € 20,00
 •    Rokje                    € 35,00
 •    Tas                       € 35,00
 •    Jas                       € 50,00
 •    Polo                      € 35,00

Laten we met z’n allen zuinig op de kleding zijn! Alvast bedankt voor jullie medewerking.

Team Kleding  (  kleding@ckvunitas.nl ) 


09-06

Afgelopen week hebben we weer een hoop kampioenen mogen huldigen. Alle spelers van harte gefeliciteerd! Alle trainers en coaches dank voor jullie inzet. 


Lees verder

09-06

Het seizoen 2023-2024 nadert zijn einde en onze technische commissie is al vanaf begin dit jaar bezig met de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Wij zijn er trots op dat wij er komend jaar ook weer in geslaagd zijn om 8 seniorenteams en twee recreantengroepen te formeren. Hier is het hele jaar keihard aan gewerkt door de verschillende TC leden en trainers, een hele mooie prestatie. Hieronder presenteert de TC de voorlopige teamindeling voor de seniorenteams voor het seizoen 2024/2025. Bij het maken van een voorlopige teamindeling zijn er nog behoorlijk wat onzekerheden. We krijgen nog steeds nieuwe aanmeldingen binnen waardoor onderstaande indeling een concept-indeling is. De definitieve indeling volgt in de eerste weken op de voorbereiding van het nieuwe veldseizoen.

Mochten er vragen/opmerkingen zijn dan kan je die stellen bij de Technische Commissie, bereikbaar via tc@ckvunitas.nl


Lees verder

07-06

Morgen na de wedstrijd van Unitas / Perspectief 1 start de Funitas Karaoke; Download alvast de app zodat je zelf je nummer kan aanvragen


07-06

Unitas / Perspectief 2 - LDODK / Rinsma Modeplein 2

Unitas / Perspectief 1 - LDODK / Rinsma Modeplein 1

+


06-06

Beste allemaal,
Zaterdag aanstaande (8 juni) speelt onze selectie de laatste thuiswedstrijd. Uiteraard hebben wij dan weer een overheerlijke daghap! Dit keer verwennen we jullie smaakpapillen met een verrukkelijke Mexicaanse burger, rijkelijk belegd met guacamole en tomatensalsa. Als dat nog niet genoeg is, serveren we daarbij pittige aardappelwedges en knapperige nacho's.
Mis deze smakelijke belevenis niet! Kom langs, geniet van het heerlijke eten en juich ons team naar de overwinning. 
Tot zaterdag!
De kantinecommissie


05-06

Maandagavond zijn Kars en Vanessa van Pos Deuren & Zonwering in het zonnetje gezet. Zij zijn al jarenlang sponsor bij onze vereniging en de laatste jaren ook de naamsponsor van het kamp: Unitas / Pos Deuren & Zonwering kamp

We hebben weer een zeer geslaagd kamp achter de rug, daarom was het een mooi moment om Kars en Vanessa een bedankje te geven namens de vereniging.


04-06


03-06

Op zaterdag 15 juni zijn wij gevraagd of er een aantal halve finales die bij ons gehouden kunnen worden.  Dit betreft de halve finales van:

 • D-jeugd: SKF D1 - Weststellingwerf D1
 • C-jeugd: Refleks C1 - Drachten / Van der Wiel C1
 • B-jeugd: GG/RMcD Huis Emma B1 - DVO / Transus B1
 • Ereklasse: Dos'46/VDK Groep 1 - DVO / Transus 1

De bezetting in onze kantine is inmiddels rond voor deze dag. Uiteraard zijn jullie van harte welkom om een kijkje te nemen bij deze finales.

Vervolgens staat op zaterdag 22 juni onze afsluitdag gepland.
Het einde van het seizoen verdient een knallend feestje!
voor deze dag zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers voor in de kantine, de muntverkoop en bij onze buitenbar tijdens de BBQ. We weten nog niet de exacte tijden omdat we niet weten hoeveel teams zich hebben ingeschreven voor het familietoernooi. Maar we willen alvast inventariseren wie kan helpen om deze dag onvergetelijk te maken.

Wil je aangeven of je beschikbaar bent in de ochtend, middag of avond? Stuur als je kan helpen even een berichtje naar Nelleke ( 06-34194199 ) 

Dagdeel

Bar

Keuken

Muntverkoop

Buitenbar

Ochtend

 

 

 

 

 

 

X

X

Middag

 

 

 

 

 

 

 

 

Avond

 

 

 

 

 

 

 

 

Laten we samen een geweldige afsluiting van dit seizoen organiseren! Je inzet wordt enorm gewaardeerd en samen maken we er iets onvergetelijks van!

Dank jullie wel en tot snel op het veld!


02-06

Beste korfballers,

De voorjaarscompetitie korfbal staat weer voor de deur. De kantinecommissie is in volle voorbereiding om alles voor onze sportkantine in gereedheid te brengen.
Er zijn echter drie momenten waarop de sportkantine is gesloten i.v.m. verhuur. Het gaat om Woensdagavond 27 Maart,  donderdagavond 28 maart (bijeenkomst KNKV) en op donderdag 6 juni (van 07:00 tot 01:00 uur) i.v.m. de Europese Verkiezingen. De kleedkamers zijn uiteraard wel beschikbaar. We rekenen op jullie begrip hiervoor.

Stichting Sportpark Slingerbos
Kantinecommissie


02-06

Kampioenen veldseizoen 2024

 

Afgelopen weekend hebben we de eerste kampioenen mogen huldigen op ons Sportpark. Altijd weer mooi om de grote glimlachen op het gezicht te zien bij onze jongste jeugdteams zodra de medaille om hun nek verschijnt. Aanstaande zaterdag kunnen er nog meer teams kampioen worden. Trainers en coaches dank voor jullie inzet ook dit seizoen weer. Zonder jullie geen wekelijkse trainingssessies en wedstrijden op onze velden. Wat dat betreft verdienen jullie allemaal een medaille!!!


Lees verder

02-06

Afgelopen zaterdag was de feestelijke opening van Sypel 3. Unitas/Perspectief was uitgenodigd door de gemeente om een demonstratie / clinic te geven.

Een aantal meiden uit de D1 en D2 speelden in de nieuwe sporthal onderling een wedstrijdje en hebben hun schotkunsten laten zien.

Josephine, Roos, Serena, Loise, Lieve en Mila bedankt voor jullie inzet!

Er stonden ook een paar toffe springkussens van onze sponsor Party Verhuur Harderwijk!


01-06

Beste leden en vrienden,

Zoals bekend staat op 22 juni aanstaande onze afsluitdag gepland. Overdag organiseren we het familietoernooi, en aan het einde van de dag sluiten we af met een gezellige BBQ. Deze dag belooft vol plezier, sport en lekker eten te zijn.

De BBQ zal verzorgd worden door de selectie, voor slechts € 15,-- per persoon geniet je van:

 • Satéstokje
 • Worstje
 • Hamburger
 • Gekruide kipfilet

 

Daarnaast serveren we heerlijke rundvlees- en aardappelsalades, en natuurlijk mag het stokbrood met kruidenboter niet ontbreken.
Kinderbuffet: Voor de kleine gasten is er een speciaal kinderbuffet. Voor € 5,- per kind kunnen ze genieten van frietjes met een snack, zodat ook zij een heerlijke afsluiting van de dag hebben.

Wij hopen dat jullie er allemaal bij kunnen zijn om samen het seizoen feestelijk af te sluiten. Neem je goed humeur mee, en wij zorgen voor de rest!

Aanmelden: Je kunt je aanmelden via onderstaande link:
https://app.clubcollect.com/forms/nl/ckv-unitas-pers/afsluitingsdag-unitas-22-juni-2024

Wil je je nog aanmelden? dit kan tot t/m 16 juni

Met sportieve groet,

De kantinecommissie