Nieuws archief van juli 2022

22-07

Wij zijn voor komend seizoen op zoek naar een Trainer/Coach voor de Senioren 4. Wil jij een steentje bijdragen aan onze mooie club en vind jij het leuk om trainen te geven en te coachen op 2de klasse niveau? Lees dan snel verder! 

Wat ga je doen
In deze rol ben je verantwoordelijk als Trainer/Coach voor het 4de, waarbij er samen wordt getraind met het 3de. Het 3de heeft op dit moment in Jan Kok & Jan de Boer twee Trainer/Coaches die op dit moment gezamenlijk de training verzorgen. In praktijk is het de bedoeling dat het 3de en 4de het eerste deel van de training gezamenlijk trainen. Daarna zal men uit elkaar gaan voor eigen de wedstrijdvoorbereiding, maar kan er ook nog steeds partij worden gespeeld tussen het 3de en het 4de. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coaching van het 4de op zaterdag (Zo ver dat mogelijk is). Ben je zelf ook nog actief als speler maar lijkt het je wel leuk om het op te pakken? Dan is dat uiteraard ook een mogelijkheid. Het is geen vereiste om er elke zaterdag er zijn, hoewel de spelers de Coach er uiteraard wel graag bij hebben:) 
 


Lees verder

12-07

TADAAAAAA! Naast het nieuwe wedstrijdshirt, nu ook het nieuwe inschietshirt!  Meer info over deze actie volgt in augustus. 
De nieuwe trainingspakken worden later bekend gemaakt! 
#mutasportswear


08-07

Toelichting bij de teamindeling

 • De indeling geldt voor (het eerste deel van) de veldcompetitie. Er kunnen voor het zaalseizoen wijzigingen in de teamindeling plaats vinden.
 • De A1/2 heeft na de zomer nog een selectieperiode wat betekent dat de spelers die afvallen in de A3 komen.
 • De F-jeugd indeling wordt pas na de zomervakantie bekend gemaakt, zoals elk jaar. Wel zijn de trainers al bekend namelijk Lois Reijerse, Michelle Kleen voor de F1 Lindsey Hendrickx en Amy Fasen trainen samen de F2. De Coördinerende trainers voor de F zijn Rosalie van de Hoorn en Lianne Kerkvliet.
 • De kangoeroes worden getraind door Liselotte van de Bij en Annemieke van Laar.
 • In het nieuwe seizoen wordt het nieuwe jeugdbeleid uitgebreid naar de D categorie. Dit betekent dus dat we het jeugdbeleid hebben doorgevoerd in de F, E en D teams. Hiervoor zijn we nog wel op zoek naar coördinerende trainers, 2 voor de E-jeugd en 1 naast Gerrit Bruinink op de D-Jeugd. Heb je hier interesse in neem gerust contact op met Gerrit Bruinink 06-50652914 of stuur een mail aan jtc@ckvunitas.nl

 

Mededelingen nieuwe seizoen

 • De A1/A2 starten na de zomervakantie met trainen op 13 augustus.
 • Alle andere teams starten met trainen in de week van 22 augustus. Het trainingsschema staat hier.
 • Het programma voor de oefenwedstrijden is klaar en staat ook al gemeld op de site.

 

Gezocht:

 • Trainers voor de C5
 • 1 trainer naast Niels van der Beek op de C1
 • 1 trainer naast Ronald Lekkerkerker op de C4
 • Coördinerend trainers E-jeugd
 • Coördinerend trainer naast Gerrit Bruinink op de D-Jeugd

Als er vragen zijn of er aanmeldingen zijn voor trainers!! kunnen jullie altijd mailen naar jtc@unitas.nl.

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie en we hopen jullie na de zomervakantie weer terug te zien op ons mooie sportpark.
Met vriendelijke groet, JTC

Download de Teamindeling


05-07

Met ingang van komend seizoen zal Chantal Verboom-Smink (27) toetreden tot de staf van onze selectie. Chantal zal de rol van teambegeleidster gaan vervullen bij Unitas/Perspectief 2. Zij neemt de rol in de begeleidersstaf over van Monique Kofflard. Monique, nogmaals hartelijk voor al je inzet en betrokkenheid!

Waar veel mensen Chantal vast en zeker wel eens hebben gezien, op of langs de velden, zullen er ook mensen zijn die geen idee hebben wie Chantal is. Daarom stelt zij zich graag even voor:


Lees verder