Nieuws

05-07

Met ingang van komend seizoen zal Chantal Verboom-Smink (27) toetreden tot de staf van onze selectie. Chantal zal de rol van teambegeleidster gaan vervullen bij Unitas/Perspectief 2. Zij neemt de rol in de begeleidersstaf over van Monique Kofflard. Monique, nogmaals hartelijk voor al je inzet en betrokkenheid!

Waar veel mensen Chantal vast en zeker wel eens hebben gezien, op of langs de velden, zullen er ook mensen zijn die geen idee hebben wie Chantal is. Daarom stelt zij zich graag even voor:

Mijn naam is Chantal Verboom-Smink, ik ben 27 jaar oud en woon samen met mijn man(de nieuwe trainer van de A1) in het prachtige Harderwijk en ben ik werkzaam als recruiter bij Randstad. Zelf ben ik vanaf mijn 7e actief geweest bij korfbalvereniging de Meeuwen, waar ik al geregeld kennis heb mogen maken met het fanatisme en de fijne sfeer bij Unitas. Nu 20 jaar later mag ik mij vanaf aankomend seizoen de nieuwe teambegeleidster noemen van Unitas 2. Het teambegeleidster zijn is voor mij niet geheel onbekend, 3 jaar geleden heb ik dit al mogen doen samen met Daniël van Munster als trainer bij Meeuwen A1. Ik kijk er naar uit om het avontuur in de Korfbal League samen met de selectie en de hele vereniging aan te gaan!

Chantal, hartelijk welkom bij onze mooie vereniging en in het bijzonder bij onze selectie! We wensen je heel veel plezier en succes!

Met de komst van Chantal is de staf voor het seizoen 2022-2023 helemaal rond en daar zijn we ontzettend blij mee en trots op:

Staf Unitas/Perspectief 2022-2023

Hoofdtrainer

Marc Houtman

Assistent-trainer

Jelmer van der Beek

Trainer Unitas/Perspectief 2

Daniël van Munster

Fysiotherapeut

Jeroen Dirksen

Mentale begeleiding

Margreet Bos

Statistieken en Video

Erik Schuiling

Teambegeleider Unitas/Perspectief 1

Tjeerd Landman

Teambegeleidster Unitas/Perspectief 2

Chantal Verboom-Smink

 

Technische Commissie


Webshop

Archief

Reclame