Nieuws

18-03

Zoals u ongetwijfeld heeft meegekregen hebben de klasbakken van de B1 zich afgelopen weekend geplaatst voor de finale van het NK B-junioren. Deze finale zal gespeeld worden op zaterdag 26 maart in de sporthal van DVO te Bennekom, om 13:00 uur. De tegenstander is Groen-Geel B1 uit Wormer. DVO heeft veel ruimte voor supporters, dus laten we die ruimte maar eens goed gaan opvullen!

The Orange Army organiseert natuurlijk een busreis. Over de prijs en vertrektijd wordt op dit moment nog onderhandeld, maar uiteraard willen u nu al de gelegenheid geven om u in schrijven voor deze unieke ervaring. Het gebeurt immers niet vaak dat één van onze jeugdteams het zó ver schopt!

U kunt uitgaan voor kosten van ongeveer 5 á 10 euro per persoon, afhankelijk van het aantal mensen dat zich inschrijft. Omdat op 26 maart het reguliere zaalseizoen is afgelopen en het veldseizoen nog niet is begonnen zijn alle teams vrij. Wij verwachten daarom veel steun voor onze toppers, hoe meer mensen, hoe meer vreugd. Mochten het er te veel worden voor één bus, dan reserveren we er gewoon nog één bij, dus schrijft u allen in voor dit spektakel! Inschrijven kan via deze link.

Tot slot; neem zoveel mogelijk lawaaiattributen mee en het moge duidelijk zijn dat er maar één dresscode wordt getolereerd: ORANJE!!!

Wij zien u zaterdag 26 maart, tot dan!