Nieuws

01-08

De technische commissie is een dynamische mix van leden en heeft een breed scala aan taken en werkzaamheden binnen de club. 

Naast het vertrek van enkele commissieleden aan het einde van het seizoen is de interne structuur in april 2016 aangepast. Hierdoor zijn de taken en werkzaamheden qua tijdsbesteding evenredig verdeeld binnen de commissie. We zijn dringend opzoek naar vrijwilligers die onze commissie komen versterken! Heb je altijd al oog gehad voor verbetering binnen de technische commissie of wil je iets betekenen op technisch vlak? Dan is dit je kans! We hebben momenteel de volgende vacatures:

Coördinator selectie:

– Aanspreekpunt trainers
– Coördinatie staf
– Coördinatie Medische begeleiding
– Coördinatie Mentale begeleiding
– Teamindeling (ism trainer)
– Aanstelling trainers
– inventarisatie spelers
– contact met coördinator scheidsrechters oefenwedstrijden

Coördinator 5, 6, MW, Recreanten : 

– Aanspreekpunt trainers / spelers
– Teamindeling
– Ad Hoc escalaties

Trainer / Coach Unitas 5

Trainer / Coach Unitas 6

Zoals je kunt lezen zijn er op moment 4 vacatures nog niet ingevuld en mag deze oproep zeker niet aan je voorbij gaan! Ben je geïnteresseerd? Ken je iemand die dit zou willen en kunnen? Of wil je meer weten over de inhoudelijke taken en werkzaamheden? Neem dan direct contact op met de voorzitter Mark van de Greijn op: tc@ckvunitas-perspectief.nl .  Wij gaan graag het gesprek met je aan! Uiteraard kun je ook 1 van de overige TC leden direct benaderen voor meer informatie.