Nieuws

22-08

Hallo Beste Unitassers,

De trainingen zijn weer begonnen.

Elk seizoen weer een heel gepuzzel, vooral door de groei die we doormaken als vereniging. We hebben meer teams die van materiaal voorzien moeten worden.

Zoals de meeste inmiddels gezien hebben zijn de ballenkastjes verlengd, zodat bijna elk team zijn eigen kastje heeft en ook 1 of 2 ballen meer per team. Elk team is verantwoordelijk voor de sleutels en ballen. Bij verlies worden de kosten in rekening gebracht bij het team. Aan de trainers de vraag/opdracht om het halen en brengen van materiaal te begeleiden. Zo blijft er niets liggen op het veld en komen de ballen terug in de juiste vakjes. Dit scheelt frustratie en geld!

Op het veld bleek vorige week dinsdag dat de palen beter verdeeld moeten worden. Elk team heeft 4 complete palen ter beschikking dan heeft iedereen genoeg.

Als je als laatste team op het veld staat is het team verplicht om de grond platen weg te leggen in de steunen die naast het veld staan.

Dit maakt het onderhoudt door de gemeente aan onze velden een stuk makkelijker en voorkomt dat de RSG tijdens sportlessen hier hinder van ondervindt.

Mocht u nog vragen hebben t.a.v. materiaal dan kunt u ons beide altijd een bericht sturen. Wij pakken dat dan zo snel als mogelijk op.

Met vriendelijke groet, 

Jaco Reijgersberg, jaco@reijger.nl, 06-22207674

Henk van der Spoel, vanderSpoel@solcon.nl, 06-18306455