Nieuws

11-01

Hierbij het 1e succes van de clubbonus bij Broekhuis!

Willem van der Velde (opa van Sanne en Annika) heeft een nieuwe auto gekocht bij Broekhuis en heeft hiermee € 150,- voor Unitas verdiend! Op de foto ziet u dat Gerhard van de Pol namens Broekhuis een cheque overhandigd aan Willem t.b.v. de clubkas van Unitas.

Broekhuis draagt C.K.V. Unitas /Perspectief graag een warm hart toe. Broekhuis ondersteunt onze vereniging met een clubbonus. Dit houdt in dat er een bedrag in de clubkas wordt gestort wanneer een lid van onze vereniging (of een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt) bij Broekhuis een auto koopt, laat onderhouden of schade laat herstellen.

* € 150,- bij de koop/lease van een nieuwe of gebruikte auto
* € 15,- bij onderhoud aan de auto met een factuurbedrag hoger dan € 100,-
* € 25,- bij schadeherstel met een factuurbedrag hoger dan € 500,-

Onze leden vullen op deze manier dus zelf onze clubkas aan. Helpt u ook mee? De koffiebekers in de kantine van Unitas helpen u herinneren aan de clubbonus.
De clubbonus geldt niet alleen voor leden, maar voor een ieder die de vereniging een warm hart toedraagt: Heeft uw zus een nieuwe auto bij Broekhuis gekocht? Heeft jouw opa een onderhoudsbeurt laten uitvoeren bij Broekhuis? Indien zij Unitas een warm hart toedragen, dan kunnen we hiermee geld verdienen voor de vereniging! Vraag het dus in uw omgeving na en probeer Broekhuis in uw omgeving te promoten.

U hoeft niet vooraf bij Broekhuis te melden dat u gebruik wilt maken van de clubbonus. Als u achteraf een mail stuurt naar sponsoring@ckvunitas-perspectief.nl met naam – kenteken - factuurnummer, dan zorgen wij dat de clubbonus elk kwartaal door Broekhuis in de clubkas wordt gestort.

Meerdere verenigingen maken gebruik van de clubbonus, het is niet toegestaan om een aankoop/onderhoud/schade bij meerdere verenigingen te melden.

Behalve de clubbonus is Broekhuis tevens shirtsponsor van de F1 t/m de F4 geworden!

De Broekhuis Groep vertegenwoordigt 10 automerken – BMW, Ford, MINI, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Volvo, Jaguar en Land Rover – in 41 vestigingen. Naast het dealerschap is Broekhuis actief op het gebied van schadeherstel, leasing, bedrijfswageninrichting en financiële diensten. Kijk voor meer informatie op www.broekhuis.nl

Wij willen Broekhuis hierbij alvast bedanken voor de samenwerking!