Nieuws

04-06

Op vrijdagavond 15 juni start ons afsluitingsweekend met het stratenkorfbal/  Bedrijventoernooi. Opgeven kan nog steeds via stratenkorfbal@ckvunitas.nl!

Zaterdag 16 juni belooft een spectaculaire dag te worden!
Om 14:00 uur starten we met een schutterstoernooi voor jong en oud . Voor de kinderen t/m de D-jeugd organiseren we een ouder kind schutterstoernooi . Opgeven voor het ouder en kind schutterstoernooi kan hier.  Voor iedereen vanaf de c jeugd hebben we ook een schutterstoernooi. Opgeven voor dit schutterstoernooi kan hier ! Dit toernooi staat altijd garant voor spanning en sensatie!  Na het schutterstoernooi zullen de contracten voor volgend seizoen worden getekend voor de selectie en maken we tevens net als een aantal jaar geleden een verenigingsfoto! Hierbij ook een oproep: kom allen in het ORANJE!:)
 
Natuurlijk is dit ook weer HET moment om de kampioenen van dit jaar in het zonnetje te zetten! Om 18:30 begint de kampioenparade en staat er een weer springkussen!
 
Om 19:00 uur wordt er gestart met een BBQ welke wordt geleverd door onze sponsor Beert Karssen! De BBQ kost slechts 10,- euro.  Aanmelden voor de BBQ is noodzakelijk en dat kan  HIER of via de lijst die deze week in de kantine komt te hangen.

De jeugd kan weer genieten van onbeperkt pannenkoeken eten. Kosten voor de  pannenkoeken zijn € 4,- (inclusief ranja en een ijsje) Ook hiervoor moet je je van te voren aanmelden. Dit kan HIER of via de lijst die deze week in de kantine komt te hangen.
 
Vinden jullie het ook weer tijd voor een UNITAS feest?! Wij wel!
Unitas zal daarom fantastisch feest organiseren, waarbij iedereen is uitgenodigd!

Het Bestuur