13-09

Na een goede voorbereiding begon Unitas Perspectief 1 zaterdag vol vertrouwen aan de wedstrijd tegen OWK 1. Unitas wist dit vertrouwen al snel in doelpunten om te zetten en ging goed om met de hoge druk die OWK wilde geven, zo stond er al snel een 3-0 voorsprong op het scorebord. Vervolgens paste OWK de verdedigende tactiek aan en kregen ze meer grip op Unitas 1. Dit resulteerde in een 4-5 voorsprong voor de ploeg uit Oostwold, Unitas vocht zich terug met 2 benutte strafworpen om de voorsprong in de wedstrijd weer over te nemen. Maar waar OWK vervolgens een paar tandjes bij schakelde, bleef Unitas achter en zodoende werd de stand bij rust 7-11.

In de tweede helft bleef Unitas achter de feiten aanlopen en OWK behield continu een veilige voorsprong. Unitas probeerde nog wat met een wissel in de naam van Bjarne de Jong, die uiteindelijk ook nog op het scorebord wist te komen, maar het mocht niet baten. OWK won uiteindelijk de wedstrijd met 15-20.
Desalniettemin gaat Unitas Perspectief 1 er zaterdag weer keihard tegenaan in het hoge noorden tegen Nic 1.