Nieuws

30-09

Wij zijn ontzettend blij dat de Berekuyl zich voor een periode van drie jaar verbonden heeft aan Unitas/Perspectief. Mede-praktijkeigenaar Christian Schuleman hoopt met deze stap de bekendheid van De Berekuyl in Harderwijk te vergroten en een bredere doelgroep aan te spreken.

De Berekuyl is vanaf mei 2003 gevestigd in Hierden en beschikt over acht behandelkamers, een goed uitgeruste oefenzaal en een verwarmd buitenzwembad. In juni 2018 is ook een vestiging in Nunspeet geopend.

Christian Schuleman: ‘’De Berekuyl onderscheidt zich door een grote diversiteit aan kennis en behandelmogelijkheden. Hierdoor krijgt elke patiënt de specialistische zorg die hij of zij nodig heeft. Onze therapeuten kunnen goed en snel met elkaar schakelen zodat er voor elk individu een passend behandelplan opgesteld wordt. De patiënt staat altijd centraal.''

Eén van de fysiotherapeuten in de praktijk is Jeroen Dirksen, al jaren lid van Unitas. Via Jeroen raakten de Berekuyl en Unitas/Perspectief met elkaar in gesprek. ‘’Wij bieden de selectie van Unitas/Perspectief de mogelijkheid om in onze oefenruimte elke dinsdagavond te werken aan hun persoonlijke doelen. Maar wij vinden het belangrijk voor alle leden iets te kunnen doen. Vandaar dat we besloten hebben het blessurespreekuur te faciliteren. Elke dinsdagavond is Jeroen van 18:45 tot 19:45 in het clubhuis aanwezig voor alle leden die een vraag hebben of een pijntje ervaren.’’

Benieuwd wat de Berekuyl voor jou kan betekenen? Kijk voor meer informatie op www.deberekuyl.nl of spreek Jeroen eens aan op de club!