Nieuws

21-10

Bloemenzaak Althaea prijkt de komende drie jaar op de wedstrijdshirts van Unitas C2. In winkelcentrum Stadsdennen ondertekenden Rob en Marcia Hoorweg onlangs het contract.

Althaea is al jaren een begrip in Harderwijk en vierde vorig jaar hun 50-jarig jubileum. Rob Hoorweg, eigenaar van de bloemenzaak: ‘’Wij zijn een echt familiebedrijf. Mijn ouders richtte de zaak ruim 50 jaar geleden op. Moeders staat nog steeds zes dagen per week in de winkel.’’

Inmiddels is de bedrijfsvoering in handen van de broers Rob en Edwin Hoorweg en is ook Marcia, de vrouw van Rob en speelster van de Midweek bij Unitas, werkzaam bij Althaea.

‘’Al jaren dragen we Unitas een warm hart toe en zijn we op de één of andere manier betrokken bij de club. We zijn ooit begonnen met advertenties in het clubblad. We sponsoren de prijsjes voor de verloting bij de thuiswedstrijden van het 1e in de zaal. Het is leuk om via shirtsponsoring én de uiting op het sponsordoek ook wat meer permanent zichtbaar te zijn.

Althaea heeft twee bloemenwinkels in winkelcentrum Stadsdennen en biedt een grote keuze aan bloemen en bloemstukken. Twee keer per week is er een vernieuwde en verse aanvoer van verse en eigentijdse producten. Althaea verzorgt en levert vakkundig gemaakte, en samengestelde boeketten en bloemstukken. 

De sponsorcommissie is zeer blij dat deze betrokken sponsor nu ook shirtsponsor geworden is en hoopt de samenwerking nog vele jaren voort te kunnen zetten!