Nieuws

03-05

Hallo allemaal!

Mei is begonnen en dat betekent dat er een vrijwilliger in het zonnetje gezet gaat worden. Het staat al bovenaan; Kars Pos is aan de beurt!

Kars is 47 jaar oud en al 18 jaar getrouwd met Vanessa. Samen hebben deze 2 korfballers gezorgd voor nog 2 korfballers: Ismay (A3) en Gydo (C1).

Kars heeft zijn eigen bedrijf: Pos Deuren & Zonwering. Waar u terecht kan voor (u raadt het al) Garagedeuren, rolluiken en zonweringen. Deze naam komt u vast bekent voor, want met zijn bedrijf sponsort hij Unitas E1 en is hij voor de komende 3 jaar sponsor van het Unitas kamp.

De technische kennis die Kars heeft vanuit zijn werk past hij op dit moment ook toe bij Unitas in de bouwcommissie. Met de bouwcommissie vergadert hij 2 keer per maand. Kars zit in het kernteam, dit is een kleinere groep die wat sneller beslissingen kan maken als dit nodig is. Kars neemt de technische zaken op zich zoals laatst het weghalen van de sponsorborden & dug-outs en het schilderen van de voetplaten. Ook is hij accountmanager en ontfermt hij zich over de electrische installatie voor het nieuwe clubhuis door bedrijven te vergelijken offertes aan te vragen. Daarnaast zit hij ook al 6 jaar in de sponsormissie waar hij 1 keer per maand mee vergadert, hier is zijn taak het regelen van de sponsorborden en vlaggen.

Eerder heeft Kars lange tijd in de materialencommissie gezeten en 5 jaar in het bestuur. Ook heeft hij tot twee jaar geleden de VIPS (recreanten 2) trainen gegeven.

Kars is begonnen bij Unitas op zijn 9e, toen hij twaalf was maakte hij de keuze om te stoppen maar na 2 jaar had hij uiteraard spijt en kwam hij er achter dat korfbal bij Unitas toch wel heel leuk is. In de jeugd heeft hij in teams als de R1 & Q1 gespeeld daarna is hij in het 3e gaan korfballen. Met als hoogtepunt toen hij inviel bij het 2e tegen SKF en het winnende doelpunt maakte.

Kars mist alleen nog een activiteitencommissie, “Vroeger waren er maandelijks feesten, wanneer is er nou voor het laatst een goed ordinair feest geweest?” aldus Kars. Volgens mij moet dit geregeld kunnen worden.

 

Kars, dankjewel voor je harde werken voor de club!