Nieuws

02-10

Tijdens de komenden ledenvergadering op 30 oktober zullen twee bestuursleden aftreden (Marc Houtman en Cristien Jonkhout). Vanuit het bestuur worden twee nieuwe kandidaat bestuursleden aangedragen. Dit zijn Margreet Bakkenes en Niels van der Beek. Voor wie ze niet kennen, stellen ze zich hieronder nog even voor.

Vanuit de leden van onze vereniging kunnen ook kandidaten worden voorgedragen als bestuurslid. Wanneer dit het geval is, zal er tijdens de ledenvergadering een verkiezing worden gehouden en uiteindelijk bepaalt de ledenvergadering wie de nieuwe bestuursleden worden. Deze tegenkandidaat dient zelf in de stemmen met de kandidaatstelling en de kandidaatstelling moet worden ondersteund door tenminste 3 leden. 

Mijn naam is Margreet Bakkenes en ik word in de komende ledenvergadering door het bestuur voorgedragen als nieuwe secretaris en opvolger van Cristien Jonkhout. Wellicht dat niet iedereen mij kent, vandaar even een korte introductie:
Ik ben 41 jaar, getrouwd met Michiel en moeder van Jolijn (B4), Emma (C1) en Roos (F2). Sinds Jolijn in 2015 begon met korfbal kom ik wekelijks bij Unitas. Inmiddels zijn ook Emma en Roos lid van de vereniging. Ik werk parttime als secretaresse bij Bart Jansen Makelaars en naast mijn werk ben ik actief op de basisschool waar nu alleen Roos nog op zit. Ik zit daar in de ouderraad en in meerdere andere commissies.

Sinds 2 jaar doe ik het wedstrijdsecretariaat voor de D-teams, wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Toen ik eerder dit jaar benaderd werd om Cristien op te volgen, wist ik vrij snel dat ik dat graag zou willen doen!

Mocht iemand nog iets van mij willen weten… spreek mij dan gewoon even aan…

Afbeeldingsresultaat voor niels van de beek

Misschien is het wat overbodig om mijzelf voor te stellen maar omdat ik kandidaat bestuurslid korfbaltechnische zaken ben doe ik het toch. Mijn naam is Niels van der Beek en sinds mijn vierde jaar aan Unitas verbonden. Ik heb al vele rollen mogen vervullen:s peler, jeugdtrainer, bestuurslid in een eerder stadium, TC en JTC, het organiseren van het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi, scheidsrechter en activiteitencommissie zijn zaken die ik onder andere heb gedaan of doe.

Sinds ik gestopt ben als speler heb ik mij vooral gericht op de jeugd van Unitas en voor nu lijkt het mij een mooie uitdaging om zitting te nemen in het bestuur van Unitas. Hier ligt een mooie maar ook zeker een flinke uitdaging omdat het aantal seniorenleden afneemt. Hierdoor zie je dat het steeds lastiger wordt om alle teams te voorzien van trainers en alle wedstrijden te voorzien van scheidsrechters.

Ik hoop hier mijn steentje aan bij te dragen en ervoor te zorgen dat wij met z’n allen Unitas behouden als deze mooie vereniging.